Chačiapuri užkandis - su sultiniu, prie alaus ar šiaip perkąsti

2019-04-02 Autorius WorldRecipes.lt

Chačiapuri užkandis - su sultiniu, prie alaus ar šiaip perkąsti
Toks chačiapuri užkandis itin tinka su sultiniu, prie šalto alaus bokalo arba šiaip perkąsti. Taip pat lengvai galite pasiimti į įvairias iškylas ar gamtą. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Tešlai:
    Įdaras:
    • fermentinis sūris, varškė rupesnė 9% (lygiomis dalimis, pas mane buvo maždaug po 100 gramų)
    • kiaušiniai (tiek, kad tik sujungtų ingredientus, aš sunaudojau vieną)
    • česnakas (pagal skonį, aš įdėjau dvi skilteles)
    • druska, pipirai, žolelės (labai tiko itališkų žolelių mišinys)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia įdarui visus ingredientus gerai sumaišykite.
  2. 2. Tuomet tešlą kočiokite maždaug 2-3 milimetrų storio, pjaustykite kvadratėliais, maždaug 9x9 centimetrų, dėkite po šaukštelį įdaro bei gerai užspauskite.
  3. Reklama
  4. 3. Tada dėkite į kepimo indą, išklotą su kepimo popieriumi, patepkite plaktu kiaušiniu, pabarstykite žolelėmis arba sezamo sėklomis, pradurkite mediniu pagaliuku ir "šaukite" į orkaitę, įkaitintą iki 200 laispnių temperatūros. Kepkite kol gražiai parunda. Skanaukite!
  5. užkandžiai prie alaus

Sigita

O koks idaras?
Atsakyti

Aldona

Įdaras recepte, paskaitykit. Kibinų tešlos receptą reikia susirasti jei nežinote.

Irena

Aš gaminu su šaldyta bemiele tešla... Lb skanu.. Tik į įdarą kiaušinio nemušu... Bet iberiu kmynų... 🙂👍
Atsakyti
Bruschetta su pomidorais ir nduja
(1)
Traškūs triušienos gabalėliai su saldžiarūgščiu padažu
(3)
Sūrio spurgos su jalapenu
(10)