Desertas: Obuoliniai tešlainiai

2017-10-17 Autorius Jurgittos receptai

Desertas: Obuoliniai tešlainiai

Ingredientai

    • obuoliai: 600 gramų
    • citrinos sultys: 2 valgomųjų šaukštų
    • kiaušiniai: 2
    • cukrus: 150 gramų
    • vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
    • grietinėlė: 2 valgomųjų šaukštų
    • aliejus: 125 mililitrų
    • miltai: 250 gramų
    • kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
    • druska: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje obuolius supjaustome mažais kubeliais, apšlakstome citrinų sultimis.
  2. 2. Tuomet dubenėlyje išplakame kiaušinius su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska, grietinėle bei aliejumi. Suberiame miltus bei kepimo miltelius, gerai išmaišome.
  3. 3. Tada sudedame obuolius ir dar kartelį viską išmaišius šaukšteliu šią masę dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos bei kepame iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15–20 minučių. Skanaujame!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.
Kepti obuoliai su varške
(17)