Gaivios salotos su arbūzu, šilauogėmis ir feta sūriu

2022-08-13 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Gaivios salotos su arbūzu, šilauogėmis ir feta sūriu
Receptas tiesiog fantastiškai paprastas be jokių kiekių, tiesiog produktų sąrašas, nes galima dėti tiek, kiek norisi arba turite.

Šias savo arbūzų salotas su feta paskaninau savo mėgstamiausiais Timut&lemon pipirais iš "Druskos namai" asortimento. Apie šiuos pipirus galiu rašyti ir pasakoti labai daug, bet patikėkite geriau vieną kartą imti ir paragauti, nei šimtą kartų išgirsti. "Timut and lemon" pipirai yra labai aromatingi ir išraiškingo skonio. Jie turi aiškiai išreikštą greipfrutų, rožių, jazmino ir hiacinto aromatą. "Timut ant lemon" pipirus rekomenduojama naudoti gaminant žuvies, jūros gėrybių patiekalus ir salotas, kuriems šie pipirai suteikia ypatingą citrusinių vaisių lengvumo ir gaivumo jausmą. Būtent tai, ko labiausiai vasarą ir reikia.

Taigi gaminame salotas kartu.

Ingredientai

    • arbūzas
    • šilauogės
    • šukola lapeliai
    • balzamiko kremas
    • pipirai (naudoju Timut&lemon iš "Druskos namai")
    • feta sūris

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia supjaustykite arbūzą gabaliukais ir išimkite sėklas.
  2. 2. Tada į lėkštes dėkite arbūzą, šilauoges, rukolos lapelius ir feta sūrio gabaliukus.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet pabarstykite šviežiai grūstais pipirais ir apšlakstykite balzamiku. Patiekite ir skanaukite!
  5. salotos su arbūzu, šilauogėmis ir feta
  6. 4. Rekomendacija: Daugiau salotų su arbūzu receptų rasite: Salotos su arbūzu.
Vištienos salotos su majonezo, jogurto ir sezamų sėklų padažu
(1)