Gaivus jogurto ir agurkų padažas su krapais, prie mėsos

2024-02-29 Autorius WorldRecipes.lt

Gaivus jogurto ir agurkų padažas su krapais, prie mėsos
Tikrai labai gardus padažas, kuris labai tinka prie mėsos patiekalų, o ir pagaminamas lengvai ir greitai. Gaminau jį jau daugybę kartų ir tikrai gaminsiu ateityje. Ingredientai patys paprasčiausi ir lengvai randami artimiausioje parduotuvėje, o galutinis rezultatas dar nei karto nenuvylė. Mėginkite ir Jūs! 

Beje, tokį padažą, jeigu norisi, galite gardinti ir kitais mėgstamais ingredientais: citrinos sultimis, česnaku ar kitu - tada skonis kiekvieną kartą bus skirtingas.

Ingredientai

    • natūralus jogurtas: 200 gramų
    • agurkai: 1 (nedidelio)
    • smulkinti krapai
    • kiti mėgstami žalumynai
    • mėta
    • druska
    • malti pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių agurką sutarkuojame burokine tarka, pabarstome druska.
  2. 2. Tuomet tarkuotą agurką sudedame į sietelį, kad nuvarvėtų skystis.
  3. Reklama
  4. 3. Kai jau nebelaša agurko sultys, tarkuotą agurką sudedame į jogurtą, įdedame krapus ir kitus žalumynus.
  5. 4. Pabarstome maltais pipirais ir viską gerai išmaišome.
  6. 5. Patiekiame prie mėsos patiekalų ir skanaujame!
Romesco padažas
(1)