Grybų - pievagrybių padažas makaronams be grietinėlės

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Grybų - pievagrybių padažas makaronams be grietinėlės
Man tai bene pats geriausias padažas makaronams iš grybų (renkuosi pievagrybius) be grietinėlės. Pamėginkite pasigaminti ir Jūs, galiu garantuoti, kad iš naujo pamilsite makaronus! Man taip patiko šis padažas, kad dabar gaminu tikriausiai bent kartą per savaitę. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • pievagrybių: 150 gramų
    • svogūnų: 1
    • šparagų: 10
    • prieskoninių žolelių: saujos
    • daržovių sultinio: 300 mililitrų
    • žaliųjų žirnelių: 50 gramų
    • alyvuogių aliejaus: 2 šaukštų
    • prieskonių: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje svogūną nuvalome.
  2. nulupamas svogūnas
  3. 2. Supjaustome smulkiais kubeliais.
  4. svogūnas pjaustomas kubeliais
    Reklama
  5. 3. Keptuvėje įkaitiname aliejaus
  6. aliejus įkaitinamas keptuvėje
  7. 4. Svogūnus apkepame aliejuje.
  8. apkepamas svogūnas keptuvėje
  9. 5. Tada pievagrybius taip pat supjaustome bei suberiame į apkepintus svogūnus. Pagardiname prieskoniais bei kepame tol, kol išgaruos skystis.
  10. 6. Tuomet supilame daržovių sultinį, suberiame žaliuosius žirnelius bei gabaliukais supjaustytus šparagus.
  11. 7. Viską užverdame bei troškiname ant nedidelės ugnies maždaug 12-15 minučių. Labai gardus padažas valgyti su įvairias makaronais!
  12. 8. Rekomendacija: Daugiau pievagrybių padažų receptų rasite: Pievagrybių padažai.
Bearnaise sauce - Berno padažas
(1)
Curry padažas
(3)
Pomidorų padažas be acto
(19)