Kepti vištienos ketvirčiai: alaus marinatas

2020-04-03 Autorius WorldRecipes.lt

Kepti vištienos ketvirčiai: alaus marinatas
Vištienos ketvirčiai paruošti pagal šį receptą niekada nenuvilia. Pabandykite pasigaminti ir Jūs!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vištienos ketvirčių: 4
    • alaus: 400 mililitrų
    • sojos padažo: 50 mililitrų
    • cukraus: ~2 arbatinių šaukštelių
    • druskos: ~2 nubrauktų arbatinių šaukštelių
    • paprikos miltelių: 2 arbatinių šaukštelių
    • maltų juodųjų pipirų: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • tarkuotos apelsino žievelės: 1 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pasigaminkite marinatą: Į gilų dubenį pilkite alų, sojos padažą, berkite druską, cukrų, pipirus, paprikos miltelius, tarkuotą apelsino žievelę ir viską sumaišykite.
  2. 2. Tada vištienos ketvirčius nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir dėkite į paruoštą marinatą.
  3. Reklama
  4. 3. Dubenį dėkite į šaldytuvą ir palikite marinuotis per visą naktį, maždaug 12-15 valandų.
  5. 4. Po to orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros.
  6. orkaitė įkaitinta iki 180 laipsnių temperatūros
  7. 5. Kepimo skardą išklokite su folija, dėkite iš marinato išimtus ir nusausintus vištienos ketvirčius, uždenkite folija ir kepkite 40-50 minučių.
  8. 6. Patiekite su savo mėgstamu garnyru ir skanaukite!
  9. 7. Rekomendacija: Daugiau vištienos ketvirčių receptų rasite: Vištienos ketvirčių receptai.
Mini taco tubs - kukurūzų geldelės su vištiena ir daržovėmis
(3)
Bulvių "kišenėlės" su vištienos ir tar tar padažo įdaru
(1)
Vištienos burito salotos su graikiško jogurto-avokado padažu
(3)
Lietinių blynų tortas su vištiena ir pievagrybiais
(1)