Keptos traškios sūrio lazdelės džiūvėsėliuose prie alaus

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Keptos traškios sūrio lazdelės džiūvėsėliuose prie alaus
Labai skanios užkandinės keptos sūrio lazdelės su džiūvėsėliuose. Jos gaunasi itin traškios iš išorės, todėl labai puikiai tinka prie šalto alaus bokalo. Žinoma, alus nėra privalomas, bet aš jį čia labai rekomenduoju, drąsiai galite rinktis ir nealkoholinį. Vos 4 ingredientai ir nuostabus užkandis bus paruoštas. Nieko nelaukiame ir einame pasigaminti jau dabar! ;) 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • fermentinis sūris: 250 gramų
    • džiūvėsėliai: 2 šaukštų
    • kiaušiniai: 1
    • aliejus: 4 šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje sūrį supjaustome juostelėmis. Tada išplakame kiaušinį.
  2. 2. Tuomet kiaušinio plakinyje pamirkome sūrio juosteles, po to pavoliojame džiūvėsėliuose bei apkepiname aliejuje.
  3. Reklama
  4. 3. Patiekiame su mėgstamais padažais ir skanaujame!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau sūrio lazdelių receptų rasite: Sūrio lazdelės.

Laura

Labai puikiai pavyksta, ačiū kad dalinatės gerais receptais!
Atsakyti
Tortilijų suktinukai su mėsos ir daržovių įdaru
(1)