Keptuvėje kepta lašiša su imbiero ir sojos padažu

2021-03-08 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Keptuvėje kepta lašiša su imbiero ir sojos padažu
Originaliame recepte toks padažas yra pilamas jau ant iškeptos lašišos, bet aš pati nusprendžiau prieš kepdama ją aptepti, ko pasėkoje ji gavosi tamsi, bet tikrai labai skani. Šis padažas tikrai atlieka savo darbą. Būtinai pamėginkite, jei mėgstate lašišos patiekalus.

Ingredientai

    • lašiša: 4 gabaliukų
    • sojos padažas: 60 mililitrų
    • laimo vaisiaus sultys: 3 valgomųjų šaukštų
    • tarkuotas imbieras: 1 arbatinio šaukštelio
    • agavų sirupas: 0,5 arbatinio šaukštelio (nėra privaloma)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sumaišome padažui skirtus ingredientus ir juo aptepame lašišos gabaliukus.
  2. 2. Tuomet dedame lašišą odele žemyn į keptuvėje įkaitiną aliejų ir kepame iš abiejų po kelias minutes.
  3. Reklama
  4. 3. Patiekiame su savo mėgstamu garnyru ir skanaujame!
  5. lašiša keptuvėje su imbiero ir sojos padažu
  6. 4. Rekomendacija: Daugiau lašišos receptų rasite: Lašišos receptai.
Šaltas užkandis Summer rolls su lašiša
(1)
Makaronai su voveraitėmis, grietinėle ir lašiša
(1)