Keptuvėje kepti antienos filė pjausniai su agurkų salotomis

2021-03-27 Autorius Samčio užrašai

Keptuvėje kepti antienos filė pjausniai su agurkų salotomis
Labai gaivios agurkų salotos, traškūs tortilijos gabaliukai ir itin sultingi antienos pjausniai - fantastiškas patiekalas, ką čia daugiau ir bepridursi. Tiesiog susirenkam reikia ingredientus ir einame gaminti jau dabar, nes nusivylusių jis tikrai nepaliks.

Ingredientai

    • antienos filė "Tradiciniai" pjausniai: 350 gramų (naudoju "Kitchen me" produkciją)
    • apvalios tortilijos: 2
    • ilgavaisiai žalieji agurkai: 0,5
    • pjaustyti svogūnų laiškai: 2 saujelių
    • sojos padažas: 1 valgomojo šaukšto
    • baltojo vyno actas: 1 valgomojo šaukšto
    • saldžiarūgštis čili padažas: 2 valgomųjų šaukštų (naudoju naminį čili padažą)
    • druska

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia tortilijas iš abiejų pusių apskrudiname sausoje keptuvėje ir atidedame į šalį.
  2. 2. Tada į dubenį sudedame svogūnų laiškus, supilame sojos padažą, actą, čili padažą, įberiame žiupsnelį druskos ir viską gerai išmaišome.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet daržovių skustuku "skutame" agurką plonomis riekelėmis ir sudedame į pasiruoštą marintą bei išmaišome.
  5. 4. Į įkaitintą keptuvę įpilame šiek tiek aliejaus.
  6. aliejaus šlakelis įkaitinamas keptuvėje
  7. 5. Dedame antienos kepsnius. Kepame iš abiejų pusių viso maždaug 5 minutes.
  8. 6. Tada perdedame į lėkštę, uždengiame folija ir leidžiame maždaug 5 minutes pastovėti šiltai.
  9. 7. Po to lėkštėje išdėliojame supjaustytą tortiliją, keptus pjausnius ir agurkų salotas. Skanaujame!
  10. keptuvėje kepta antiena su agurkų salotomis
  11. 8. Rekomendacija: Daugiau receptų iš antienos rasite: Antienos patiekalai.
Tavo pica su salotomis ir karštai rūkyta antiena arba vištiena
(1)
Vytinta anties krūtinėlė
(3)
Mini užkandėlės su antienos paštetu ir džemu
(1)
Sriuba su antienos krūtinėle ir krevetėmis
(2)