Kiaulienos maltinukai

2018-09-06 Autorius Emi receptai

Kiaulienos maltinukai

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Patarimas: Kad maltinukai pavyktų skanesni, aš kiaulienos faršą susimalu pati, nes rezultatas su pirktiniu nebūna toks geras.
  2. malamas kiaulienos faršas
  3. 2. Iš pradžių batoną išmirkykite piene.
  4. Reklama
  5. 3. Svogūną smulkiai supjaustykite.
  6. smulkiai pjaustytas svogūnas
  7. 4. Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
  8. keptuvėje įkaitinkite aliejų
  9. 5. Svogūną pakepinkite aliejuje.
  10. 6. Tuomet į kiaulienos faršą berkite prieskonius, sudėkite batoną, kepintus svogūnus, įmuškite kiaušinį bei gerai išmaišykite.
  11. 7. Tada formuokite maltinukus, apvoliokite džiūvėsiuose bei kepkite įkaitintame aliejuje uždengusios keptuvę, ant mažos ugnies, maždaug 25 minutes. Patiekite su mėgstamu garnyru ir mėgaukitės!
  12. 8. Patarimas: Skaitytoja pasidalino nuotrauka, kaip jai pavyko šie maltinukai, tik ji gamindama į vidų dar įdėjo paprikos, susmulkintos nedideliais kubeliais. Nepamirškite, kad ir Jūs komentaruose galite įkelti savo gaminio nuotrauką! :)
  13. kiaulienos maltinukai su paprika
  14. 9. Rekomendacija: Daugiau maltinukų receptų rasite: Maltinukai.
Kesadilijos su malta mėsa ir daržovėmis
(2)
Maltos mėsos vainikas
(4)