Pridėjus svogūnų į mišrainę kurią siūlote ,jie pradeda rūgti. O tikslaus kiekio kiek reikia niekas nežino. O be to šita mišrainė visai neskani. Jos mano šeimyna nemėgsta. Troškinti agurkai būna minkšti ir neskanūs. Žiemą jie turi būti traškūs ir saldžiarūgščiai . Arba marinuoti arba rauginti. Tada jie visur tinka.
Atsakyti
Stefanija
3-4 val. Palaikyti pamaišant, sudėti į stiklainius,0,7 l. pakaitinti 15 min.,o visa kita kaip recepte
Atsakyti
Stefanija
Pritariu
Laima
Čia apsirikimas,gal palaikyti 3 val.apipylus marinatu,o virti-bus košé
Atsakyti
Genutė
Pritariu, kad palaikyti 3 val. užpylus marinatu. Juolab, kad tie agurkėliai plonai pjaustyti. Neįsivaizduoju, kokio silpnumo ugnis turi būti, kad agurkus virti 3 val. Ir sėklos suvirs į košę.
Aš
Reiktų pamėginti, bet paros neužteks paruošti
Atsakyti
Vilija
Gal 2-3 minutes , po to vistiek reikia pasterizuoti 🤔
Atsakyti
Laima
Atsakyti
Vida
Valerija
Violeta
Atsakyti
Stefanija
Atsakyti
Stefanija
Laima
Atsakyti
Genutė
Aš
Atsakyti
Vilija
Atsakyti
undefined
Atsakyti
Vit
Atsakyti
Vilma
Atsakyti
As
Atsakyti
Janina
Atsakyti
Aleksandras
Stasė
Atsakyti
Regina
Atsakyti
Giedre Dunaitiene
Atsakyti
Irma šlnirienė
Atsakyti
Na
Valentina Karaziniene
Atsakyti
Kazimieras Lazauskas
Aneri
Siaip nesamone
Atsakyti
Gurmane
Atsakyti
Joana Smit
Atsakyti
Birutė
Atsakyti
Birutė,
Atsakyti
Aldona
Atsakyti