Konservuoti agurkai žiemai: receptas "Palaima". Išbandykite!

2019-08-23 Autorius WorldRecipes.lt

Konservuoti agurkai žiemai: receptas "Palaima". Išbandykite!
Jeigu pritrūko idėjų, kaip naujai paruošti agurkus žiemai, būtinai išmėginkite tokį receptą. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • maži agurkai: 4 kilogramų
    • cukrus: 0,5 puodelio
    • 6% actas: 1 puodelio
    • augalinis aliejus: 1 puodelio
    • česnakas: 2 šaukštų (sutarkuoto)
    • sausos garstyčios: 2 šaukštų
    • druska: pagal skonį
    • galima įberti mėgstamų prieskonių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių nuplauname agurkus, supjaustome išilgai į 8 dalis.
  2. 2. Tuomet sumaišome actą, aliejų ir garstyčias (galima įberti ir mėgstamų prieskoniu, pvz. maltos saldžiosios paprikos).
  3. Reklama
  4. 3. Tada sudedame agurkus į puodą ir užpilame paruoštu marinatu.
  5. 4. Leidžiame virti ant itin itin mažos ugnies 2-3 valandas.
  6. 5. Po to agurkus sudedame į paruoštus stiklainius, užpilame marinatu ir sterilizuojame 1 litro stiklainius - 15 minučių.
  7. 6. Užsukame ir apvyniojame šiltai. Laukiame, kol atvės.
  8. 7. Į šį patiekalą dar galima pridėti šiek tiek svogūnų ir smulkiai supjaustytų žalymunų. Agurkai gaunasi tiesiog super!
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau konservuotų agurkų receptų rasite: Konservuoti agurkai.
Konservuoti agurkai žiemai: receptas "Palaima". Išbandykite!

Laima

2-3 valandas virti???
Atsakyti

Vida

3 val.kazkoks siaubas

Valerija

Nesamone

Violeta

Pridėjus svogūnų į mišrainę kurią siūlote ,jie pradeda rūgti. O tikslaus kiekio kiek reikia niekas nežino. O be to šita mišrainė visai neskani. Jos mano šeimyna nemėgsta. Troškinti agurkai būna minkšti ir neskanūs. Žiemą jie turi būti traškūs ir saldžiarūgščiai . Arba marinuoti arba rauginti. Tada jie visur tinka.
Atsakyti

Stefanija

3-4 val. Palaikyti pamaišant, sudėti į stiklainius,0,7 l. pakaitinti 15 min.,o visa kita kaip recepte
Atsakyti

Stefanija

Pritariu

Laima

Čia apsirikimas,gal palaikyti 3 val.apipylus marinatu,o virti-bus košé
Atsakyti

Genutė

Pritariu, kad palaikyti 3 val. užpylus marinatu. Juolab, kad tie agurkėliai plonai pjaustyti. Neįsivaizduoju, kokio silpnumo ugnis turi būti, kad agurkus virti 3 val. Ir sėklos suvirs į košę.

Reiktų pamėginti, bet paros neužteks paruošti
Atsakyti

Vilija

Gal 2-3 minutes , po to vistiek reikia pasterizuoti 🤔
Atsakyti

undefined

Vėjai,liks košytė,o ne agurkai.
Atsakyti

Vit

Gal tris min. Blanširuoti
Atsakyti

Vilma

Ir dar po tų 2-3 val.virimo,sterilizuoti 15 min.Gal geriau sterilizuoti irgi 15 val.
Atsakyti

As

Kvailesnio recepto nesu skaičius.Virti 2-3 val.Kas iš jų ten beliwka,žalua masė,nei naudingų medžiagų,nei jokių vitaminų.
Atsakyti

Janina

Tiek pavirus, tai tikrai agurku kose liks ir dar stklainiuose stereliauoti? Kaskas cia ne taip
Atsakyti

Aleksandras

As taip virciau tik 20 min ir viskas nereikia 3val nesamone kose gausi.

Stasė

Tikriausiai apsiriko,nes tai nesąmomė
Atsakyti

Regina

Kas liks po dviejų val virimo iš agurkų, neisivaizduoju. Nebent juos tik šildyti ne virti nieko nesuprantu
Atsakyti

Giedre Dunaitiene

Tai bus agurku koše 2 ar 3min normaliau skambetu
Atsakyti

Irma šlnirienė

Kažkoks košmaras, kas bus iš tų agurkų, tai gal autorė suklido, gal 3min.reikia virti.
Atsakyti

Na

Garantuotai po 3 val. virimo bus lydyti agurkai. Feikas.

Valentina Karaziniene

Sunku įsivaizduoti, kas lieka iš agurkų po 3 val. virimo
Atsakyti

Kazimieras Lazauskas

Agurkienė

Aneri

Agurkų uogienė

Siaip nesamone

Nesamone 😂😂
Atsakyti

Gurmane

Nesamone, nusisnekejimas, virti tiek valandu !!!
Atsakyti

Joana Smit

virti 3 valandas? dura baba..
Atsakyti

Aldona

nuostabūs ir įdomūs receptai
Atsakyti