Itin gaivi, idealiai tinkanti prie kiaulienos kepsnio, konservuotų pupelių ir konservuotų pievagrybių mišrainė su porais. Tai taip pat gali būti tiesiog dubenėlis mišrainės su duonos riekele vietoje vakarienės. Tikrai labai paprasta paruošti, bet visi skoniai idealiai "sužaidžia" tarpusavyje. Bus gaminama dar ne vieną kartą!
Ingredientai
konservuotų pupelių mišinys: 1 indelio
konservuoti pievagrybiai: 1 stiklainio
porai: 1
laiškinis česnakas: pundelio
Padažui:
alyvuogių aliejus: 1 valgomojo šaukšto
cukrus: žiupsnio
obuolių actas: 1 arbatinio šaukštelio
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia nuo pupelių ir pievagrybių nupilkite konservavimo skystį ir leiskite nusivarvėti.
2. Tada didesnius pievagrybius perpjaukite perpus.
Reklama
3. Porą ir laiškinius česnakus pasmulkinkite.
4. Apšlakstykite padažu (padažui visus nurodytus ingredientus sumaišykite tarpusavyje) ir išmaišykite.
5. Patiekite ir skanaukite!
6. Rekomendacija: Daugiau pievagrybių mišrainių receptų rasite: Pievagrybių mišrainės.