Konservuotų pupelių ir pievagrybių mišrainė su porais

2023-08-09 Autorius Kviečiu į virtuvę

Konservuotų pupelių ir pievagrybių mišrainė su porais
Itin gaivi, idealiai tinkanti prie kiaulienos kepsnio, konservuotų pupelių ir konservuotų pievagrybių mišrainė su porais. Tai taip pat gali būti tiesiog dubenėlis mišrainės su duonos riekele vietoje vakarienės. Tikrai labai paprasta paruošti, bet visi skoniai idealiai "sužaidžia" tarpusavyje. Bus gaminama dar ne vieną kartą! 

Ingredientai

    • konservuotų pupelių mišinys: 1 indelio
    • konservuoti pievagrybiai: 1 stiklainio
    • porai: 1
    • laiškinis česnakas: pundelio
    Padažui:
    • alyvuogių aliejus: 1 valgomojo šaukšto
    • cukrus: žiupsnio
    • obuolių actas: 1 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia nuo pupelių ir pievagrybių nupilkite konservavimo skystį ir leiskite nusivarvėti.
  2. 2. Tada didesnius pievagrybius perpjaukite perpus.
  3. Reklama
  4. 3. Porą ir laiškinius česnakus pasmulkinkite.
  5. 4. Apšlakstykite padažu (padažui visus nurodytus ingredientus sumaišykite tarpusavyje) ir išmaišykite.
  6. 5. Patiekite ir skanaukite!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau pievagrybių mišrainių receptų rasite: Pievagrybių mišrainės.
Mišrainė su krevetėmis ir ryžiais
(1)
Vištienos salotos (mišrainė) su obuoliu
(3)