1. Pradžioje išvirkite bulves. Agurkus supjaustykite pailgomis lazdelėmis. Pabarstykite truputį druska bei sumaišykite. Atidėkite 15 minučių, kad ištrauktų drėgmę. Tada išspauskite skysčius bei supjaustykite kubeliais.
2. Po to iš kiaušinių išimkite trynius, o baltymus supjaustykite. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite majonezą, jogurtą, medų, druską ir pipirus.
Reklama
3. Tuomet dideliame dubenyje truputį sutrinkite bulves, dėkite agurkus, supjaustytą kumpį, paprikas, kiaušinių baltymus ir razinas. Supilkite užpilą bei ganėtinai gerai išmaišykite. Padėkite į šaldytuvą, kad šiek tiek atšaltų. Kiaušinio trynius sutrupinkite.
4. Patiekdamos į lėkštę dėkite salotų bei pabarstykite kiaušinio tryniais. Skanaukite!