1. Iš pradžių minkštą sviestą labai gerai išsukite su cukrumi, tuomet muškite po vieną kiaušinį ir po kiekvieno gerai išplakite.
2. Apelsino žievelę nutarkuokite bei suberkite į tešlą, o sultis išspauskite - supilkite bei viską gerai išmaišykite.
3. Tuomet susimalkite migdolus, juos sumaišykite su miltais, kepimo milteliais, kardamonu, druska bei vaniliniu cukrumi. Sausus ingredientus sumaišykite su skysta mase, nepermaišykite.
4. Po to į kepimo skardą įklokite kepimo popierių, suverskite tešlą bei išlyginkite. Kriaušes nulupkite, perpjaukite perpus bei kiekvieną puselę supjaustykite labai plonais griežinėliais. Plataus peilio pagalba visą tą puselę gražiai paguldykite į tešlą bei taip suguldykite visas puseles viena šalia kitos.
5. Pyragą gausiai apibarstykite migdolų plokštelėmis. Kepkite šį pyragą iki 180 laispnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40-45 minutes. Skanaukite!
6. Pastebėjimas: O koks nuostabus kvapas pasklinda po namus! Tiesiog pasakiškas! Būtinai pabandykite šį receptą, labai pasiteisina:)