Lašišos užkandis su tepamuoju sūreliu

2017-11-09 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Lašišos užkandis su tepamuoju sūreliu

Ingredientai

    • ilgi prancūziški batonai: 1
    • rūkyta lašiša: 250 gramų
    • tepamasis sūrelis "Philadelphia" be priedų: 250 gramų
    • špinatų lapeliai: 10
    • ilgavaisiai agurkai: 1
    • citrinos sultys: iš 0,5 vnt.
    • česnakas: 2 skiltelių
    • krapai (papuošimui)
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
  2. 2. Tuomet supjaustykite batoną į 24 gabaliukus. Juos dėkite į kepimo skardą bei paskrudinkite, kol gražiai parus (priklauso nuo storio).
  3. Reklama
  4. 3. Tada dubenėlyje sumaišykite tepamąjį sūrį, susmulkintus špinatus, išspauskite česnakus, įlašinkite citrinos sulčių, suberkite druską bei pipirus. Išmaišykite.
  5. 4. Po to ant paskrudinto batono tepkite sūrio masę, uždėkite ploną agurko griežinėlį, ploną lašišos gabalėlį. Papuoškite krapų šakele. Skanaukite!

Mėta

Ne tik, kad skanu visiems ragavusiems buvo, bet ir patiekimas labai labai gražiai atrodė:)))) puikus receptas!
Atsakyti
Nachos su plėšyta kiauliena
(1)