Makaronai su rudaisiais pievagrybiais, rūkyta mėsa ir sūriu

2018-12-04 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Makaronai su rudaisiais pievagrybiais, rūkyta mėsa ir sūriu
Labai patikęs būdas paruošti makaronus. Rudieji pievagrybiai, rūkyta mėsa, sūris ir makaronai labai suderėjo tarpusavyje. 

Aš šį kartą rinkausi kiaušininius makaronus, bet tinka ir kiti mėgstami. Taip pat gaminau su rūkyta antiena, bet drąsiai galite pasirinkti kitą savo mėgstamą rūkytą mėsą. Einame gaminti, pažadu, kad patiks.

Ingredientai

    • išvirti kiaušininiai makaronai: 200 gramų (arba kiti mėgstami)
    • mėgstama rūkyta mėsa: 200 gramų (aš šį kartą naudojau rūkytą antieną)
    • rudieji pievagrybiai: 250 gramų
    • poras: gabaliuko (supjaustyto)
    • tarkuotas fermentinis sūris: 50 gramų
    • grūsta čili paprika: žiupsnelio
    • malta raudonoji paprika: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • druska
    • malti juodieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių rūkytą mėsą (kaip minėjau aš naudojau antieną) susipjaustome griežinėliais arba kubeliais, pievagrybius padaliname į keturias dalis.
  2. 2. Tuomet keptuvėje įkaitiname aliejų.
  3. Reklama
  4. 3. Sudedame pievagrybius. Kepame ant didelės ugnies, kad grybai skrustų, bet nesitroškintų.
  5. 4. Tada suberiame supjaustytą antieną, nuolatos maišome, po kelių minučių sudedame porus, čili bei maltą papriką, pagardiname druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišome.
  6. 5. Paskui sudedame išvirtus makaronus, vėl išmaišome bei išjungiame ugnį.
  7. 6. Beriame sutarkuotą sūrį, permaišome ir patiekiame. Skanaujame!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau makaronų receptų rasite: Makaronai
Penne makaronai su vištiena ir špinatais
(1)
Makaronai su jūros gėrybėmis ir grietinėle pagal Beatą
(2)
Makaronai su tunu ir pomidorais
(1)