Naminė pica keptuvėje

2020-08-30 Autorius Gamink su Audrone

Naminė pica keptuvėje
Labai skani naminė pica vos per 10 minučių. Šį kartą kepsime picą tiesiog keptuvėje! Itin greita bei labai paprasta! Daugiau jokių pirktinių, šaldytų ar picerijose keptų picų! 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pastebėjimas: Aš pati šį kartą picą kepiau su kumpiu, pomidorais bei sūriu, bet rekomenduoju naudoti tai kas Jums labiausiai patinka. Jeigu nemėgstate arba nenorite naudoti majonezo, tai jį galite pakeisti gerai išplakta varške su pipirais, druska bei česnaku.
  2. 2. Iš pradžių sumaišykite kiaušinius, grietinę, majonezą bei miltus. Viską pagardinkite žiupsneliu druskos.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet griežinėliais supjaustykite kumpį bei pomidorus (arba Jūsų pasirinktus mėgstamus ingredientus).
  5. 4. Sutarkuokite fermentinį sūrį.
  6. tarkuojamas fermentinis sūris
  7. 5. Keptuvėje (manoji 28 centimetrų pločio) įkaitinkite aliejų.
  8. aliejus įkaitintas keptuvėje
  9. 6. Supilkite paruoštą masę, ant jos pilkite kelis šaukštus pomidorų padažo.
  10. 7. Sudėliokite griežinėliais supjaustytus produktus. Mano pasirinktu variantu - kumpį, pomidorus ir apibarstykite sutarkuotu sūriu.
  11. 8. Keptuvę uždenkite dangčiu, kaitrą sumažinkite ir kepkite maždaug 10 minučių. Patiekite ir skanaukite!
  12. 9. Rekomendacija: Daugiau picų receptų rasite: Picų receptai.
Klasikinė pica su kumpiu ir sūriu
(6)
Pica su tortilija
(3)
Pica kepta kepsninėje
(2)