Naminiai kiaulienos mėsainiai su coleslaw kopūstų salotomis

2021-03-19 Autorius Oditėlės blogas

Naminiai kiaulienos mėsainiai su coleslaw kopūstų salotomis
Jau esu minėjusi, kad savo namuose labai mėgstu eksperimentuoti su įvairiausias mėsainių skoniais. Jų galima prigalvoti tiek pačių įvairiausių, kad norint, kad visada gausite vis naują tobulą skonį. Šį karta gaminau naminius hamburgerius su kiauliena ir kopūstų salotomis (coleslaw). Ir šios salotos buvo patiektos ne šalia, o pačiame mėsainyje.

Sutinka, kad skambate kiek neįprastai? Bet, kad Jūs žinotumėte (tikiuosi, greit ir sužinosite), kaip tai yra skanu.:) Salotos gaunasi fantastiško skonio ir labai tinkamos prie bet kokio mėgstamo antrojo patiekalo. Taip pat jos labai tinkamos pakeisti pomidorus ir lapines salotas mėsainiuose, tai šiandien pasigaminę ir sužinosite!

Aš gaminu su maltu kiaulienos kumpiu ir jį visada susimalu pati. Man asmeniškai tai pati skaniausia kiaulienos dalis mėsainiams. Tobulo sultingumo ir skonio.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Kiaulienos mėsainiams:
    • maltas kiaulienos kumpio faršas: 500 gramų
    • džiovintas čiobrelis: žiupsnelio
    • druska
    • juodieji pipirai
    • mėsainių bandelės: 4
    • sūris: 4 riekelių
    Kopūstų salotoms:
    • švieži kopūstai: ketvirtadalio
    • raudonieji svogūnai: 0,5 nedidelio
    • morkos: 1
    • obuoliai: 1
    • Dižono garstyčios: 1 arbatinio šaukštelio
    • majonezas: 1,5 valgomojo šaukšto
    • citrinos sultys
    • druska
    • juodieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Kiaulienos paplotėlių gamyba: Pirmiausia į kiaulienos faršą įberiame žiupsnelį džiovinto čiobrelio, pagardiname druska ir juodaisiais pipirais. Gerai išminkome.
  2. 2. Tada padarome 4 mėsos paplotėlius šiek tiek didesnius už bandeles, nes bekepant mėsa dar šiek tiek "susitrauks".
  3. Reklama
  4. 3. Įkaitiname keptuvėje aliejų.
  5. 4. Kepame mėsos paplotėlius iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
  6. 5. Bebaigiant kepti, ant kiekvieno uždedame po sūrio riekelę, kad spėtų išsilydyti.
  7. 6. Kopūstų salotos: Į dubenį sudedame pjaustytas daržoves: kopūstą ir obuolį - plonais šiaudeliais, svogūną - pusžiedžiais, morką - sutarkuotą per burokinę tarką.
  8. 7. Tada dedame dižono garstyčias, majonezą, išspaudžiame citrinos sulčių pagal savo skonį, pagardiname druska ir juodaisiais pipirais. Viską gerai išmaišome.
  9. 8. Mėsainių formavimas: Ant paskrudintos bandelės dedame salotas, iškeptą mėsainį su sūriu ir uždedame kitą bandelės puselę, kurią (jeigu norisi) galima patepti majonezu. Skanaus!
  10. 9. Patarimas: Jeigu norite dar sotesnių mėsainių, tai galite uždėti paskrudintos šoninės po keletą juostelių.
  11. 10. Rekomendacija: Daugiau mesainių receptų rasite: Mėsainiai.