Nekeptas meduolių tortas | Receptas

2017-10-17 Autorius Gabrielės blogas

Nekeptas meduolių tortas | Receptas
Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 26 centimetrų skersmens nekeptas tortas.

Ingredientai

    • paprasti minkšti meduoliai: 800 gramų
    • riebi grietinė: 600 gramų
    • cukrus: 8 valgomųjų šaukštų
    • citrinos sultys: iš 0,5 citrinos
    • kelių mėgiamų vaisių (pvz: kivi, bananų ar panašiai)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje meduolius pirštais sutrupinkite bei padalinkite į tris dalis.
  2. 2. Tuomet grietinę suplakite su cukrumi bei citrinos sultimis. Nuimamais kraštais tortinę išklokite kepimo popieriumi.
  3. 3. Berkite pirmą sluoksnį meduolių trupinių, užbarstykite pjaustytais vaisiais bei užpilkite pusę grietinės kremo.
  4. 4. Tada paskirstykite antrą sluoksnį trupinių, antrą sluoksnį vaisių bei likusį grietinės kremą.
  5. 5. Apibarstykite likusiais meduoliais, šiek tiek prislėkite ranka bei galiausiai statykite į šaldytuvą bent 12 valandų. Skanaus!
Karamelinis maskarponės kremo tortas su obuoliais
(4)
Alkava - aguoninis tortas su morengais
(2)
Nekeptas tortas su kondensuotu pienu
(2)
Naminis Kinder Delice pyragas-tortas
(1)
Bananinis medaus tortas
(1)
Braškinis tortas
(19)
Morenginis tortas su šokoladu ir apelsinų kremu
(4)
Pyragas kiaušinienė
(4)