Parmezano sūris arba kaip iš riešutų paruošti parmezano sūrį?

2020-03-08 Autorius WorldRecipes.lt

Parmezano sūris arba kaip iš riešutų paruošti parmezano sūrį?
Šis veganiškas variantas labai praverčia kepiniuose, kuriems reikia tarkuoto parmezano sūrio. Būtinai išmėginkite ir pasigaminkite namuose!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • anakardžių riešutų: 200 gramų
    • druskos: pagal skonį
    • česnako miltelių: 2 šaukštelių
    • mielių: 3 šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia anakardžius suberiame ant kepimo popieriumi ištiestos skardos, išlyginame.
  2. 2. Tuomet apibarstome druska.
  3. Reklama
  4. 3. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
  5. 4. Kepame orkaitėje maždaug 10 minučių.
  6. 5. Atvėsusius riešutus suberiame į malimo indą kartu su mielėmis bei džiovinto česnako granulėmis.
  7. 6. Gerai viską sumalame iki trupinių. Lepinamės!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau sūrių receptų rasite: Sūrių receptai.
Veganiškas medaus tortas - medutis
(3)
Veganiški saldžiųjų bulvių keksiukai, glazūruoti šokoladu
(1)
Lęšių makaronai su baklažanais, paprikomis ir pievagrybiais
(1)