Perlinių kruopų troškinys su mėsa - šis troškinys, paruoštas atskirose čenakinėse arba nedideliuose keraminiuose indeliuose, leidžia visiems ingredientams tolygiai įsigerti skoniais. Perlinės kruopos, suminkštėjusios ilgai verdant, tampa pagrindu, kuris sugeria mėsos ir daržovių sultis. Apkepinta mėsa prideda sodrumo, o daržovės – natūralaus saldumo ir aromato. Pomidorų padažas suteikia šiek tiek rūgštelės, o lauro lapai ir kiti prieskoniai – subtilaus skonio. Šis patiekalas tobulai tinka šaltoms dienoms, nes yra šildantis, sotus ir be galo aromatingas, idealiai patiekiamas tiesiai iš orkaitės.
Autorės komentaras - tai tobulas perlinių kruopų troškinys, kurį galite gaminti su kokia tik norisi mėgstama mėsa.
Daugiau idėjų ką pagaminti čenakinėse galite
rasti čia.
Genovaitė Dankisienė
Atsakyti
Rūta S
Nijolė
Anny
Atsakyti
Joana Aleknavičienė
Atsakyti
Elis
Jani
Birute
Atsakyti
WorldRecipes.eu komanda
Darius
Atsakyti
As
Silvija
Julia
Audrone
Daiva
Atsakyti
Jurate
Atsakyti
Gitana
Ilona
Atsakyti
Ina
Atsakyti
Rūta
Atsakyti