Persilado prieskoniai - nesuprantu kodėl anksčiau juos pirkau parduotuvėje!

2019-11-04 Autorius Kviečiu į virtuvę

Persilado prieskoniai - nesuprantu kodėl anksčiau juos pirkau parduotuvėje!
Vis dar nesuprantu, kodėl šiuos prieskonius anksčiau pirkdavau parduotuvėje, o ne gamindavau pati. Na bet kaip sakoma, geriau vėliau, negu niekada. 

Tokie prieskoniai, paruošti gali stovėti šaldytuvė iki 7 dienų.

Ingredientai

    • petražolės: ryšulėlio
    • česnakas: 2 skiltelių
    • jūros druska: žiupsnio
    • alyvuogių aliejus: 1 valgomojo šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių petražoles nuplaukite ir nusausinkite.
  2. 2. Česnaką nulupkite.
  3. 3. Petražoles bei česnaką pasmulkinkite iki vientisos masės, galite pjaustyti peiliu ir pasidarbuoti maistu smulkintuvo pagalba.
  4. 4. Įmaišykite jūros druską.
  5. 5. Paruoštus prieskonius dėkite į indelius.
  6. 6. Užpilkite aliejumi.
  7. 7. Dėkite į šaldytuvą, iki kol prireiks.
Orkaitėje kepti Briuselio kopūstai
(8)
Avokado triufeliai
(4)