Pupelės su voveraitėmis

2020-08-29 Autorius Neringos blogas

Pupelės su voveraitėmis
Tai superinis patiekalas, kai norisi kažką labai skanaus pagaminti iš voveraičių.

Ingredientai

    • pupelės: 2 saujų (tinka ir konservuotos)
    • voveraitės: 3 saujų
    • morkos: 1 (nedidelės)
    • svogūnai: 3 (vidutinio dydžio)
    • pomidorų padažas: kelių šaukštų
    • jūros druska
    • šviežiai malti pipirai
    • aliejus: šlakelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia pupeles užsimerkiame iš vakaro, kad išbrinktų.
  2. 2. Kitą dieną pupeles išverdame pasūdytame vandenyje.
  3. Reklama
  4. 3. Tada voveraites nuplikome karštu vandeniu ir nusausiname.
  5. 4. Svogūnus nulupame.
  6. 5. Supjaustome svogūnus kubeliais.
  7. 6. Pakepiname svogūnus ant šlakelio aliejaus.
  8. 7. Kai jau svogūnas pradės minkštėti, sudedame sutarkuotą morką ir suberiame nuplikytus grybus.
  9. 8. Viską apkepiname tol, kol suminkštės morkos ir svogūnai, pabaigoje įberiame druskos ir pipirų pagal savo skonį.
  10. 9. Dar šiltą daržovių - grybų mišinį sumaišome su virtomis pupelėmis, įdedame kelis šaukštus pomidorų padažo, viską išmaišome, patiekiame ir skanaujame!
  11. 10. Rekomendacija: Daugiau grybų receptų rasite: Grybų patiekalai.
Keptų grybų salotos su lazdynų riešutais
(2)