1. Pradžioje orkaitę įkaitinkite iki 170 laipsnių temperatūros.
2. Tuomet sviestą bei Rududu palikite atšilti iki kambario temperatūros.
3. Tada minkštą sviestą išsukite su ruduoju cukrumi, po vieną įplakite kiaušinius, įmaišykite vanilę bei Rududu. Po truputį į drėgną masę berkite miltus bei kepimo miltelius. Užmaišykite vientisą tešlą.
4. Po to gautą tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Pašaukite į gerai įkaitintą orkaitę. Kepkite maždaug 60 minučių, arba, kol į vidurį įkištas smeigtukas nebeapsivelia žalia tešla. Jei keksas ima per greitai ruduoti, apdenkite folija bei kepkit toliau.
6. Grietinėlę bei cukrų supilkite į prikaistuvį bei maišant kaitinkite, iki cukrus ištirps, o grietinėlė beveik ims virti (suburbuliuoti neleiskite). Į karštą grietinėlės bei cukraus masę suberkite laužytą šokoladą, maišant leiskite jam tirpti. Gavus vientisą glaistą, užliekite jį ant pravėsusio kekso. Apibarstykite kepintais riešutais.
7. Palikite keksą galutinai atvėsti ir tuomet jau skanaukite!