Šaldytų daržovių garnyras: Troškintos daržovės su grietinėlės padažu

2023-08-21 Autorius WorldRecipes.lt

Šaldytų daržovių garnyras: Troškintos daržovės su grietinėlės padažu
Šį kartą Jums noriu parodyti kaip pasigaminti labai skanų šaldytų daržovių garnyrą. Žinoma, vietoje šaldytų daržovių, galite naudoti ir šviežias, tik tuomet gamybos laikas bus ilgesnis, nes jas teks susipjaustyti patiems. Aš tokį garnyrą renkuosi, kai kažkur turiu skubėti ir nėra tiek daug laiko sukinėtis virtuvėje. Mūsų šeimai toks garnyras su grietinėlės padažu labai tinka prie mėsos, žuvies arba vištienos patiekalų. Taip pat draugė sakė, kad gaminosi prie lašišos ir viskas taip pat labai patiko. Aš pati dar neišmėginau, tad tik perduodu draugės rekomendacijas. Einame gaminti jau dabar! ;) 

Ingredientai

    • šaldytų daržovių mišinio (arba mėgstamų šviežių daržovių)
    • sviesto: šiek tiek (daržovių apkepimui)
    • druskos
    • pipirų
    • ciberžolės (kurkumos)
    • džiovintų petražolių arba krapų
    • liesos grietinėlės: 150 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių šaldytas arba šviežias daržoves pavirkite, kol šios suminkštėja. Nusunkite.
  2. 2. Tuomet keptuvėje ištirpinkite gabaliuką sviesto.
  3. Reklama
  4. 3. Sudėkite daržoves, įberkite druskos, pipirų ir ciberžolės bei džiovintų petražolių arba krapų.
  5. 4. Po to viską šiek tiek apkepinus, supilkite grietinėlę bei dar leiskite truputį pakunkuliuoti. Skanaukite!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau garnyrų receptų rasite: Garnyrai.
Šaldytų daržovių garnyras: Troškintos daržovės su grietinėlės padažu

Gražina

Tikrai labai skaniai gavosi. Grietinėlė čia puikiai tinka!
Atsakyti