Saldžioji rūkytos vištienos mišrainė su marinuotais pievagrybiais, konservuotais ananasais ir poru

2023-10-10 Autorius WorldRecipes.lt

Saldžioji rūkytos vištienos mišrainė su marinuotais pievagrybiais, konservuotais ananasais ir poru
Ši saldžioji rūkytos vištienos mišrainė su marinuotais pievagrybiais, konservuotais ananasais, porais ir majonezu mūsų šeimoje yra topų topas. Asmeniškai man - pati skaniausia ir niekada neatsibostanti. 

Per visas šventes (mažesnes ar didesnes) visi susirenkame kaime, pas senelius, visada ant stalo puikuojasi ši mišrainė ir nuo stalo dingsta viena iš pirmųjų. O dažniausiai net pati pirma. O tai yra pats didžiausias jos įvertinimas. Tad rekomenduoju ir Jums išmėginti jau šiandien! 

Ingredientai

    • karštai rūkytos vištienos šlaunelių mėsa: ~400 gramų
    • marinuoti pievagrybiai: 500 gramų
    • konservuoti ananasai: 800 gramų
    • porai: ~150 gramų
    • majonezas: ~4 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Visus nurodytus ingredientus supjaustykite, dėkite mėgstamą majonezą ir išmaišykite.
  2. 2. Prieš patiekdami mažiausiai valandą palaikykite šaldytuve, kad skoniai "susidraugautų" tarpusavyje.
  3. Reklama
  4. 3. Patiekite ir skanaukite!
Soti mišrainė su vištienos skrandukais / skilveliais
(2)