Salotos su Cambozola pelėsinio sūrio padažu

2023-07-21 Autorius WorldRecipes.lt

Salotos su Cambozola pelėsinio sūrio padažu
Šiandien noriu su Jumis pasidalinti savo visiškai nauju atradimu. Labai skaniomis salotomis su fantastišku pelėsinio sūrio padažu. Jas nusižiūrėjau, kai lankiausi svečiuosi pas savo draugę. Taip patiko, kad iškart paprašiau recepto, o po to jau gaminau savo namuose jas dažnai. Nusprendžiau, kad laikas ir Jums išmėginti šį receptą. Tad nieko nebelaukiam, pradedam gaminti. Pažadu, kad patiks!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • įvairių salotų lapų (Radicchio, Ruccola, Lolo Rosso): pagal skonį
    • mangų: 1
    • svogūnų laiškų: 2
    • cambozola pelėsinio sūrio: 100 gramų
    • graikinių riešutų: 3 valgomųjų šaukštų
    • grietinės: 100 gramų
    • balto sauso vyno: 3 valgomųjų šaukštų
    • balto vyno acto: 2 valgomųjų šaukštų
    • graikinių riešutų aliejaus: 2 valgomųjų šaukštų
    • druskos
    • pipirų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia salotų lapus nuplaukite, nusausinkite ir išdėliokite lėkštėje.
  2. 2. Tada svogūnų laiškus supjaustykite žiedeliais ir užberkite ant salotų.
  3. Reklama
  4. 3. Mangą nulupkite, supjaustykite skiltelėmis ir išdėliokite ant viršaus.
  5. 4. Tuomet sūrį sutrinkite šakute, sumaišykite su grietine, vynu, actu, druska, pipirais ir išsukite, kol gausite kreminį padažą.
  6. 5. Pilkite pasiruoštą padažą ant salotų ir užbarstykite smulkintais graikiniais riešutais.
  7. 6. Labai skanu patiekti su prancūzišku batonu. Skanaukite!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau salotų receptų rasite: Salotos.
Salotos su feta ir bolivine balanda
(2)