Silkė jogurto ir garstyčių padaže

2023-10-31 Autorius Kviečiu į virtuvę

Silkė jogurto ir garstyčių padaže
Silkė ir vėl sugrįžta vėl į mano virtuvę (neilgam ir buvo dingusi, nes aš ją labai mėgstu ir galiu valgyti bent kelis kartus savaitėje). Atvėsus orams ir rudeniui įsibėgėjant aš ir vėl noriu silkės. Daug silkė. Silkę su garstyčiomis gaminau pirmą kartą. Tikrai labai patiko ir prie silkės itin tiko tas salstelėjęs padažas. Labai rekomenduoju ir Jums išmėginti, jei esate šios žuvies fanas. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • silkės filė: 4
    • šalotiniai svogūnai: 1
    • svogūnų laiškai: pundelio
    Padažui: 
    • grūdėtosios garstyčios: 1 valgomojo šaukšto
    • angliškos garstyčios: 1 valgomojo šaukšto
    • skystas medus: 1 arbatinio šaukštelio
    • graikiškas jogurtas: 2 valgomųjų šaukštų
    • alyvuogių aliejus: 1 valgomojo šaukšto
    • obuolių actas: 1 arbatinio šaukštelio
    • juodieji pipirai: žiupsnio
    • druska: žiupsnio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia silkės filė supjaustykite juostelėmis, o svogūną pasmulkinkite.
  2. 2. Tada padažui nurodytus ingredientus sumaišykite tarpusavyje ir užpilkite ant susmulkinto svogūno ir silkės gabaliukų.
  3. Reklama
  4. 3. Pagardinkite svogūnų laiškais, patiekite ir skanaukite!
Silkė jogurto ir garstyčių padaže