Skaniausi riešutų keksiukai su Rududu kremu (tešla su kepimo milteliais)

2023-04-24 Autorius WorldRecipes.lt

Skaniausi riešutų keksiukai su Rududu kremu (tešla su kepimo milteliais)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • lazdynų riešutai: 200 gramų
    • sviestas: 125 gramų
    • cukrus: 150 gramų
    • kiaušiniai: 2
    • miltai: 100 gramų
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • džiūvėsėliai: 3 valgomųjų šaukštų
    Kremui:
    • kambario temperatūros sviestas: 100 gramų
    • sutirštintas pienas "Rududu": 397 gramų (1 indelio)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių keksiukų formeles ištepame sviestu bei pabarstome džiūvėsėliais arba išklojame popierinėmis keksiukų formelėmis.
  2. 2. Susmulkiname lazdynų riešutus. Išplakame sviestą su cukrumi.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet po vieną įmušame kiaušinius bei plakame iki kol masė taps puri ir balta. Suberiame lazdynų riešutus, miltus ir kepimo miltelius bei viską gerai išmaišome.
  5. 4. Tada tešlą sudedame į keksiukų formeles.
  6. 5. Kepame orkaitėje 175 laipsnių temperatūroje maždaug 15-18 minučių.
  7. 6. Kremas: Išplakame sviestą iki purumo ir po šaukštą toliau plakdamos dedame sutirštintą pieną.
  8. 7. Atvėsiname keksiukus bei aptepame pasiruoštu kremu. Skanaus!
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau keksiukų receptų rasite: Keksiukai.

Jonita

Kaip nerealiai skaniai atrodo, būtinai pamėginsime pasigaminti!
Atsakyti
Šokoladiniai keksiukai su rikota ir uogomis
(3)
Apelsininiai keksiukai
(6)
Purūs moliūgų keksiukai
(13)