svogūnų laiškai: papuošimui (nėra būtina, galima puošti kaip norisi)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių supjaustome silkę nedideliais kubeliais (aš prieš tai dar pora valandų pamirkiau vandenyje, kad nebūtu sūri, nes manoji buvo ganėtinai sūroka).
2. Tuomet obuolį supjaustome juostelėmis ir dedame ant silkės.
Reklama
3. Tada ant viršaus suberiame pupeles.
4. Kiaušinį susmulkiname ir suberiame ant viršaus.
5. Majonezą dedame tik prieš patiekdamos.
6. Papuošiame kaip norisi, aš naudojau salotų lapus ir svogūnų laiškui, taip pat dar šiek tiek obuolio ir pupelių.
7. Patiekiame ir lepinamės nuostabia mišraine!
8. Rekomendacija: Daugiau silkės mišrainių receptų rasite: Silkės mišrainės.