Šiandien pagaminau labai greitą ir gardžią rūkytos jūros lydekos mišrainę su konservuotais žirneliais, iš to ką turėjau šaldytuve. Ir galiu pasakyti, kad gavosi labai puikiai, tad nusprendžiau ir su Jumis pasidalinti receptu, gal kam pravers.
1. Pirmiausia žuvį nukaulinkite ir šiek tiek pasmulkinkite.
2. Tada nuo žirnelių nupilkite skystį ir leiskite nusivarvėti.
Reklama
3. Tuomet raudonąjį svogūną supjaustykite smulkiais gabaliukais.
4. Krapus pasmulkinkite.
5. Vieną putpelės kiaušinį pasilikite mišrainės papuošimui, o kitus supjaustykite smulkiais kubeliais.
6. Po to viską sumaišykite ir pagardinkite mėgstamu majonezu bei druska (druską atsargiai reguliuokite, jos galite visiškai užtekti ir nuo rūkytos žuvies).
7. Tada mišrainę sudėkite į konditerinį žiedą ir šitaip patiekite į stalą, kad turėtumėte tarsi sluoksniuotą mišrainę.
8. Tokia mišraine taip pat galima įdaryti krepšelius arba tiesiog kabinti šaukštu ir valgyti su mėgstamos juodos duonos riekele. Skanaus!