1. Iš pradžių gaminame biskvitą. Pieną sumaišome su tirpia kava.
2. Tuomet miltus, kepimo miltelius, kakavą, druską persijojame bei sumaišome tarpusavyje.
Reklama
3. Tada kitame dubenėlyje minkštą sviestą bei cukrų išplakame iki baltumo. Po vieną mušame kiaušinius, gerai po kiekvieno išplakame, kol gausis tokia puri masė.
4. Po to į sviestą beriame miltų mišinį bei atsargiai išmaišome. Supilame pieną, dar kartą išmaišome.
5. Orkaitę įkaitiname iki 170 laipsnių temperatūros. Pilame tešlą į torto formą, išklotą su kepimo popieriumi.
6. Kepame maždaug 30-40 minučių, arba kol įsmeigus medinį iešmelį į biskvito centrą, jis liks sausas. Turėtumėte gauti išvis 3 biskvitus.
7. Paskui želatiną išbrinkinkite 100 mililitrų jogurto, pašildykite, kad ištirptų, sumaišykite su varške, kondensuotu pienu bei sutepkite biskvitus.
8. Papuoškite pagal savo norus ir fantaziją. Skanaukite!
9. Rekomendacija: Daugiau šokoladinių tortų receptų rasite: Šokoladiniai tortai.