Spintelės pyragas su kondensuotu pienu ir persikais pagal Beatą

2021-01-31 Autorius WorldRecipes.lt

Spintelės pyragas su kondensuotu pienu ir persikais pagal Beatą
Kaip sako Beata tai toks pyragas, kuriam nereikia jokių specifinių ingredientų, todėl visus ingredientus galima rasti tiesiog savo virtuvės spintelėje. Man taip ir nutiko. Visus ingredientus turėjau, tad pasigaminau. Pyragas tikrai pavykęs. Rekomenduoju ir Jums!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • sutirštintas kondensuotas pienas: 1 indelio
    • kiaušiniai: 3
    • sviestas: 100 gramų
    • miltai: 200 gramų
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • konservuoti persikai: 1 skardinės (galite pakeisti obuoliais)
    • migdolų drožlės (apibarstymui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia puodelyje išlydykite sviestą.
  2. 2. Per tą laiką, kol sviestas lydosi, į dubenį įmuškite 3 kiaušinius ir lengvai išplakite šluotele.
  3. Reklama
  4. 3. Tada į kiaušinius palengva supilkite sutirštintą pieną, masę visą laiką plakdami šluotele.
  5. 4. Po to išlydytą sviestą taip pat įmaišykite į kiaušinių bei sutirštinto pieno masę.
  6. 5. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, įsijokite į tešlą ir gerai išmaišykite šaukštu.
  7. 6. Tuomet į kepimo skardą įklokite kepimo popierių ir supilkite pasiruoštą tešlą.
  8. 7. Ant tešlos viršaus išdėliokite konservuotų persikų puseles ir gausiai pabarstykite migdolų drožlėmis.
  9. 8. Kepkite iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 35-40 minučių. Lepinkitės!

Dovilė

Nu labai jau skaniai gavosi! Visos pagyros už šį receptą!
Atsakyti
Amerikietiškas moliūgų pyragas su klevų sirupu
(1)
Šokoladinis obuolių ir datulių pyragas
(1)
Meduolinis obuolių pyragas
(1)