Sultingas kefyrinis pyragas per 10 minučių

2020-02-15 Autorius Visko po trupinėlį

Sultingas kefyrinis pyragas per 10 minučių

Ingredientai

    • kiaušinių: 2
    • cukraus: 200 gramų
    • vanilinio cukraus: 1 arbatinio šaukštelio
    • kefyro: 250 mililitrų
    • sodos: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • sviesto: 50 gramų
    • kvietinių miltų: 320 gramų
    • obuolių: 2

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių sumaišykite cukrų, kiaušinius bei vanilinį cukrų. Visus šiuos ingredientus yra būtina suplakti mikseriu tol, kol susidarys puri balta masė.
  2. 2. Tuomet beriame sodą į kefyrą, gerai išmaišome ir palaukiame, kol kefyras ims šnypšti.
  3. 3. Pilkite kefyrą į kiaušinius, viską permaišykite.
  4. 4. Atvėsusį tirpintą sviestą pilkite į indą su ingredientais.
  5. 5. Tada sijokite miltus tiesiai į indą su skystais ingredientais, viską gerai permaišykite iki vienalytės masės.
  6. 6. Formą, kurioje planuojame kepti pyragą, sutepame aliejumi be kvapo. Pilkite tešlą į formą ir galite puošti obuoliais, kuriuos iš anksto nulupkite ir pašalinkite šerdelę.
  7. 7. Pyragą kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 45-50 minutes, kol bus visiškai paruoštas. Jeigu pyrago viršus parudo, o vidus dar nėra iškepęs, galite uždengti jį folija ir kepti tokiu būdu. Skanaus!

Atsiliepimai

Edita

Naudingas
(117)
Pyragas per 10 min. O kepti beveik valandą. Sumakaliuoti masė pyragui galiima ir per trumpesnį nei 10 min. Laiką. Jei rasot per 10 min taiirpaga. Į kit per šį laika
Atsakyti

Aldona

Naudingas
(15)
Kol kepa pyragas galit užsiimti kita veikla.

Ala

Naudingas
(6)
Paprastas pyragas ir tiek
Atsakyti

undefined

Naudingas
(16)
Juokinga, kad tokių pyragų receptus deda kaip ypatingų, paprastas pyragas 🤔 visi dabar įdomesnius skanesnius čia nieko naujo
Atsakyti

Janina

Naudingas
(18)
Jeigu Jums paprastas, tai praleiskite pro akis, kam dar vargt su komentarais... Kai aš kepiniams nesu gabi, tai man pats tas, neišgąsdino sudėtingumu, net panorau pabandyt...

Elena

Naudingas
(8)
Pyragas lengvas, kas nori prideda ko nors daugiau, o nervintis nera ko. Kaip kas išeina taip ir kepa☺️
Atsakyti

Genė

Naudingas
(23)
Kepkite sudėtingus, jei tas paprastas. Neturite kas veikt ir rašot
Atsakyti

Močiutė

Naudingas
(2)
Iš kur ponia tiek pykčio pas jūsų, jei nepatinka tai neskaitykite, ačiū autorei už recepta.

elena

Naudingas
(5)
Kuo paprastesnis, tuo žmonėms daugiau ir patinka. Užtat populiarus, gardus ir nebrangus.
Atsakyti

Ineta

Naudingas
(2)
Skanus ir pigus pyragelis.👍👍👍
Atsakyti

Danutė

Naudingas
(3)
Pyragas kaip pyragas. Nori kepi tokį, nori kepi kitokį. Pasirinkimas didžiulis. Prievartos nėra. Tai vienas iš lengvesnių pyragų ir labai puikus. Kas kepat ir valgot - visiems skanaus!
Atsakyti

Atsakinėjama į Komentarą

Slyvų pyragas su pistacijomis
(1)