Sumaišę grietinę su kefyru, po dviejų dienų gausite dievišką užkandį!

Autorius apie receptą

Naminis grietininis sūris – nieko negali būti skaniau už namie paruoštą maistą! Tokį sūrį galite patiekti tiek kaip užkandį, tiek dėti į salotas, tiek tepti ryte ant skrebučio. Tiesiog privalote išsisaugoti šį receptą ateičiai!

Ingredientai

    • grietinės: 500 mililitrų
    • kefyro: 500 mililitrų
    • krapų: 1 pundelio
    • druskos: 1 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia perlenkiame marlę 6 kartus. Uždengiame marle kiaurasamtį.
  2. 2. Tuomet sumaišome kefyrą ir grietinę, įberiame druskos ir pilame masę į paruoštą indą.
  3. 3. Uždengiame bei paslegiame, dedame į šaldytuvą 2 paroms.
  4. 4. Po to krapus smulkiai supjaustome.
  5. 5. Tada suformuokite iš sūrio tarsi "batoną" bei apvoliojame smulkiai supjaustytuose krapuose. Skanaujame1
  6. 6. Pastebėjimas: Norint sūriui suteikti aštrumo galima pridėti porą išspaustų česnako skiltelių.
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau sūrių receptų rasite: Sūriu receptai.

Atsiliepimai

Linas Vizgaudas

Naudingas
(36)
Turėtų būti labai skanu bandysim 👍
Atsakyti

Irenag

Naudingas
(2)
Grietinę atskiedus kefyru gaunasi mažesnio riebumo grietinė
Atsakyti

Sėja

Naudingas
(3)
Persiprašau,santykis yra🤗
Atsakyti

Sėja

Naudingas
(1)
Ir kokio riebumo grietinė ,bei kefyras turėtų būti? Koks santykis!?
Atsakyti

Sėja

Naudingas
(1)
Gal koštuvan ,o ne kiaurasamtin...?! Kiaurasamtis koldūnams, virtiniams iš puodo traukti
Atsakyti

Vaida

Naudingas
(5)
1 STIKLINE ALIEJAUS IR IŠPLAKTI GERAI.Priedai pagal skoni.Neslegti.
Atsakyti

Zita

Naudingas
(0)
Jokiu aliejų, jokių kaitinimų!!! Nepasitikit- pabandykit iš 200g. pagamint, tuomet nereiks nesamonių rašyt.

Vaida

Naudingas
(1)
Kiek zinau ,dar reikia aliejaus stikline ir gerai išplakti,slegti nereikia.Priedu pagal skoni.
Atsakyti

As

Naudingas
(7)
Kazkokia nesamone, ne prieskonio nieko, grietine su druska
Atsakyti

Ona

Naudingas
(1)
Skaityk ir pamastyk, kelis kartus skaityk ir galvok, suprasi

tomuks

Naudingas
(13)
tegu dega pragare recepto "autorius" arba tiksliau copy-pasteris. Jei darysite, taip kaip parašyta viskas kuo gražiausiai ištekes ir po dvieju ir po triju dienų, suslegti galesit marlę kumštyje.
Atsakyti

Zita

Naudingas
(11)
Tą patį galvoju, kas ten gali likti, paslėgus tikrai liks tik marlė, gal pakaitint reikėtų, tada supilt, juk sūrį taip gaminama...

Zita

Naudingas
(1)
Nu jūs neteisus. Jau seniai esu išbandžius šį receptą, skystis per sietą išvarva, masė lieka marlėje. Rezultatas vertas darbo!!!

Fifa

Naudingas
(4)
Jus teisus

Dalia

Naudingas
(0)
Tikrai taip

Neaiškus

Naudingas
(16)
Recepto aprasymas Kodėl taip nesuprantamai Baisu
Atsakyti

Stasiuks

Naudingas
(8)
Viskas labai paprasta,6 sluoksnių marlę dedat ant kiaurasamčio,kiaurasąmtį ant gilesnio indo,supilat mišinį,uždengiat ir paslėgiat.

Birutė

Naudingas
(25)
Ačiū, turėtų būt skanu. Trumpai ir aiškiai visa eiga surašyta. Ačiū
Atsakyti

Danutė

Naudingas
(12)
Tik nesupratau kam tas kiaurasamtis su šešių sluoksnių marle ? Ruošime tai nepanaudota...
Atsakyti

Laima

Naudingas
(35)
I gile lekste istatot kiaurasamti su itiesta marle ir supilat grietines ir kefyro mase,marles galais uzdengiat mase ir uzdeja lekstute ant jos uzdedat svori,kai apatinej lekstej atsiranda skyscio nupilat ji bet man gavosi tepamas surelis labai skanus kaip pfiladelfija.
Atsakyti

Irena

Naudingas
(9)
O kiek to svorio deti? Puodeli su vandeniu ar trilitri stiklaini?

Amelija

Naudingas
(41)
ką pilti per marlę , ką paslėgti kažkokiam inde ? Rodosi , turėtų gautis skanus produktas. Aiškiau aprašykite gaminimo eigą .Labai norėtusi paragauti.
Atsakyti

Naudingas
(2)
Tuomet sumaišome kefyrą ir grietinę, įberiame druskos ir pilame masę į paruoštą indą.

Nijole

Naudingas
(24)
Nesuprantu gaminimo eigos.Kaip kiaurasamtyje paslegti,gal kas zinot?
Atsakyti

Regina

Naudingas
(14)
Labai skanu- kaip kastinis....
Atsakyti

Agafija

Naudingas
(26)
Čia kažkas praleista, kaitinti nereikia?
Atsakyti

Regina

Naudingas
(34)
Nereikia, turi nusivarvet ...

Violeta

Naudingas
(16)
Kažkas turėtų būt panašu į kastinį ,niam niam skanumėlis
Atsakyti

Dainius Janikunas

Naudingas
(79)
Gaminimo proceso neikertu
Atsakyti

undefined

Naudingas
(19)
Visai be patirties esat

Dalyte Stankuniene

Naudingas
(52)
Reikės išbandyti😊
Atsakyti

Oras

Naudingas
(0)
Kodėl tiek mažai proto,perskaitai ir supranti,,kaip nesupranta,lyg būtų proto bokštai
Atsakyti

Vandamas

Naudingas
(0)
Darėm, nėra VAU, bet neblogai, patiko
Atsakyti

Atsakinėjama į Komentarą

Veganiškas meksikietiškas dubuo su tofu ir tortilijų traškučiais
(1)