1. Pirmiausia ryžius nuplauname keletą kartų ir paliekame džiūti maždaug 60 minučių.
2. Po to verdame kaip nurodyta ant pakuotės.
Reklama
3. Dar karštus ryžius verskite ant didelio padėklo ir vėdindami viena ranka su kita pilstykite po truputį actą (jame ištirpinę cukrų bei druską) ir maišykite kol baigsis actas, o ryžiai pravės.
4. Tuomet tieskite į tortinę Nori lapą, drėgnomis rankomis klokite ryžių sluoksnį, tepkite kreminį sūrį, dėkite tuną, pomidoro griežinėlius ir susmulkintą porą. Tada vėl ryžiai ir Nori lapas.
5. Kitas sluoksnis: ryžiai, žalia lašiša, avokadas, sezamo sėklos ir taip toliau ir kaip tik norai bei fantazija išneša. :)
6. Tada agurkas, rūkyta lašiša, morkos, ridikėliai, ikrai ir krevetės...
7. Sluoksniuokite, truputį paslėkite, papuoškite ir porai valandų padėkite į šaldytuvą.
8. Pjaukite su labai aštriu peiliu, valgome su wasabi, soja ir marinuotu imbieru. Skanaus!