1. Iš pradžių supjaustykite vištienos krūtinelės. Suplakite kiaušinį, sudėkite vištieną, miltus, krakmolą, įpilkite sojos ir aliejaus. Viską išmaišykite. Jei norite, kad būtų traškiau, arba matosi, kad vištiena labai sulipusi įdėkite dar krakmolo. Tada keptuvėje aliejaus negailėkite, dalimis paskrudinkite vištieną. Iškepusius gabalėlius dėkite į lėkštę su popierine servetėle, kad susigertų riebalų perteklius.
2. Po to keliuose lašeliuose aliejaus pakepkite česnaką, ir sudėkite visus likusius produktus (krakmolą sumaišyome su šaltu vandeniu bei tik tuomet pilame į keptuvę).
Reklama
3. Palaukite kol padažas sutirštės. Jei padažas gavosi per tirštas, tai įpilame šiek tiek vandens.
4. Į padažą sudėkite vištieną, svogūnų laiškus, viską gerai sumaišykite bei sudėkite į lėkštes. Skanaukite!