Šie bulvių bei lašišos kepsneliai, labai greitai dingo nuo stalo. Kepsneliai idealiai tinka pietums arba vakarienei su daržovėmis ar tiesiog grietine. Taip pat kepsnelius galima pasidaryti kiek iš anskto, o paskui juos tik apkepti.
1. Iš pradžių išvirtas bulves sutriname su druska. Tada lašišos file supjaustome nedidelias gabalėliais bei sumaišome su bulvėmis.
2. Tuomet į bulves su lašiša įmušame kiaušinį, suberiame miltus, suberiame susmulkintus žalumynus bei formuojame kepsnelius.
Reklama
3. Po to kepsnelius apvoliojame džiūvesėliuose bei kepame keptuvėje su aliejumi. Kepsneliai apkepa itin greitai bei pasidengia dailia auksine plutele. Skanaujame!
4. Rekomendacija: Daugiau lašišos receptų rasite: Lašišos receptai.
Danguolė
Išbandžiau, pavyko iškarto. Labai puikiai gavosi. Be galo skanu, visi šeimos nariai šiems kepsneliams su lašiša skyrė tik aukščiausius ivertinimus. Labai staigiai dingo nuo stalo:D
Atsakyti
Danguolė
Atsakyti