Traškūs kukurūzų blyneliai su kumpiu ir sūriu

2020-09-28 Autorius WorldRecipes.lt

Traškūs kukurūzų blyneliai su kumpiu ir sūriu
Tai labai lengvai pagaminami blyneliai, kuriuos galite ir koreguoti pagal savo skonį, koreguodami ingredientus, pagal tai ką turite šaldytuve.

Man asmeniškai tai pats geriausias būdas sunaudoti konservuotus kukurūzus, jų nusiperku vien dėl šių blynų su kumpiu ir sūriu. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kiaušiniai: 4
    • konservuoti kukurūzai: 160 gramų
    • rūkytas kumpis: 160 gramų
    • pienas: 100 mililitrų
    • fermentinis sūris: 100 gramų
    • svogūnai: 1
    • miltai: 6 šaukštų
    • druska: pagal skonį
    • pipirai: pagal skonį
    • aliejus: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia kiaušinius išplakame su pienu, druska bei pipirais.
  2. 2. Tada beriame miltus ir dar kartą gerai išmaišome. Tešla privalo būti maždaug grietinės tirštumo, jeigu ji skystesnė - beriame dar šiek tiek miltų, jeigu tirštesnė - įpilame dar šiek tiek pieno.
  3. Reklama
  4. 3. Svogūną susmulkiname.
  5. susmulkintas svogūnas
  6. 4. Kumpį susmulkiname.
  7. 5. Sūrį sutarkuojame.
  8. tarkuojamas sūris
  9. 6. Sūrį, kumpį ir svogūną įmaišome į tešlą, taip pat įmaišome konservuotus kukurūzus.
  10. 7. Aliejų įkaitiname keptuvėje.
  11. aliejus įkaitinamas keptuvėje
  12. 8. Į keptuvėje iki vidutinės kaitros įkaitintą aliejų dedame po keletą šaukštų pasiruoštos tešlos.
  13. 9. Kepame blynelius iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda ir lepinamės!
  14. 10. Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.
Bulvių ir burokėlių blynai su žalumynų padažu
(5)
Amerikietiški blynai
(34)