Triejų kopūstų salotos

2018-10-11 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Triejų kopūstų salotos

Ingredientai

    • raudonieji kopūstai: 0,5 (mažo)
    • baltagūžiai kopūstai: 0,5 (mažo)
    • Briuselio kopūstai: 250 gramų
    • jūros druska: 1 šaukštelio
    • cukrus: 2 šaukštelių
    • actas: 3 šaukštelių
    • alyvuogių aliejus: 2 šaukštų
    • natūralus graikiškas jogurtas: 4 šaukštų (arba majonezas)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių supjaustome smulkiais rėžiukais kopūstus. Sudedame į didelį dubenį. Tada sumaišome druską, cukrų ir actą bei užpilame ant kopūstų. Išmaišome bei padedame į šoną maždaug 15 minučių.
  2. 2. Po 15 minučių, ant kopūstų pašlakstome aliejumi bei sumaišome kopūstų salotas su jogurtu (arba majonezu). Patiekiame ir skanaujame!
  3. 3. Rekomendacija: Daugiau kopūstų salotų receptų rasite: Kopūstų salotos.
Cezario salotų padažas su majonezu ir garstyčiomis
(1)
Pikantiškos salotos su namine sūdyta lašiša
(2)
Sočios ir gaivios jautienos salotos su bulvėmis ir marinuotų agurkų padažu
(1)