Trinta brokolių sriuba su parmezano sūriu ir migdolais pagal Beatą

2023-08-10 Autorius WorldRecipes.lt

Trinta brokolių sriuba su parmezano sūriu ir migdolais pagal Beatą
Kas gi nėra gaminęs trintos brokolių sriubos? Bent jau aš esu išmėginusi ne vieną variantą. Jei Jūs dar nebandėte, tai atėjo pats laikas. Visi brokolių sriubą verda pagal maždaug panašią receptūrą, bet aš parodysiu kol kas man labiausiai patikusį variantą su parmezano sūriu ir migdolais. Tikrai labai nustebino. Ir dabar šis receptas tapo mėgstamiausiu trintų sriubų kategorijoje. Rekomenduoju ir Jums pamėginti. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • brokolių: 1
    • svogūnų: 1
    • parmezano sūrio: 50 gramų
    • migdolų drožlių: 1 saujelės
    • druskos
    • juodųjų pipirų
    • sviesto: 1 valgomojo šauškto
    • skrebučių (nėra būtina)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia brokolį supjaustykite žiedynais ir užpilkite stikline vandens.
  2. 2. Pasūdykite ir virkite maždaug 10-15 minučių, kol suminkštės.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet sutrinkite blenderiu.
  5. 4. Svogūną smulkiai supjaustykite, pakepinkite ant sviesto ir sudėkite į trintus brokolius.
  6. 5. Jei sriubos konsistencija atrodo kiek per tiršta, įpilkite šlakelį vandens.
  7. 6. Įmaišykite tarkuoto parmezano sūrio ir dar šiek tiek pakaitinkite, bet neužvirkite.
  8. 7. Pilkite sriubą į lėkštes, apibarstykite migdolų plokštelėmis ir/ar paskrudintos duonos kubeliais. Skanaukite!
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau brokolių sriubų receptų rasite: Brokolių sriubos.
Pomidorinė sriuba su lęšiais
(1)