Varškės ir maskarponės sūrio apkepas

2023-09-26 Autorius Kviečiu į virtuvę

Varškės ir maskarponės sūrio apkepas
Įvairiausius apkepus aš labai dažnai kepu pietums, kad prie puodelio kavos pasilepinti. Man asmeniškai itin patinka tokie purūs ir lengvi apkepai. Todėl varškei į kompaniją šį kartą pakviečiau ir maskarponės sūrį. Ir visai nepatingėjau baltymus išplakti iki standžių putų, šie taip pat apkepui suteikia purumo bei lengvumo. Gavosi tiesiog fantastiškas desertas iš vos 6 ingredientų. Drąsiai dalinuosi šiuo puikiu receptu ir su Jumis visais. Tad mėginkite jau dabar! 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kiaušiniai: 4
    • cukrus: 4 valgomųjų šaukštų
    • varškė: 250 gramų
    • maskarponės sūris: 250 gramų
    • druska: žiupsnio
    • kukurūzų miltai: 4 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia kiaušinių trynius išsukite su cukrumi.
  2. 2. Tada įmaišykite varškę ir maskarponę.
  3. Reklama
  4. 3. Kiaušinių baltymus su žiupsniu druskos išplakite iki standžių putų.
  5. 4. Atsargiai įmaišome į varškės masę.
  6. 5. Pasiruoštą masę pilkite į sviestu pateptą kepimo indą.
  7. 6. Kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug pusvalandį.
  8. 7. Labai skanu patiekti su uogomis, mėgstama uogiene arba jogurtu. Pasilepinkite!:)
Varškės ir maskarponės sūrio apkepas
Veganiškas obuolių apkepas
(1)