Veganiški kakaviniai blynai

2018-01-25 Autorius Veg4U

Veganiški kakaviniai blynai

Ingredientai

    • pilno grūdo miltai: 2 stiklinių
    • kakavos milteliai: 2 šaukštų (arba kerobas)
    • maltų linų sėmenys: 1 šaukšto
    • šiltas vanduo: 2 šaukštų
    • soda: 1 arbatinio šaukštelio
    • obuolių actas: 1 šaukšto
    • cukrus: 3 šaukštų (arba agavų sirupas)
    • druska: žiupsnelio
    • vanduo: 1 stiklinės
    • kokosų aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į dubenį supilame miltus, kakavą, cukrų bei druską.
  2. 2. Tuomet linų sėmenis užpilame 2 šaukštais šilto vandens, išmaišome kol sėmenys išbrinks.
  3. Reklama
  4. 3. Tada sodą užpilame obuolių actu bei išmaišyti. "Nugesinta" soda turi užputoti.
  5. 4. Po to išbrinkusius sėmenis bei "nugesintą" sodą supilame į tešlą.
  6. 5. Įpilame stiklinę vandens bei viską gerai išmaišome. Iškepame ant kokosų aliejaus. Skanaujame!
  7. 6. Pastebėjimas: Linų sėmenis susmulkiname blenderyje ar kavamalėje.
Nekeptas veganiškas žaliųjų citrinų pyragas be glitimo
(3)
Veganiška burokėlių sriuba
(1)
Koldūnai su avinžirniais ir riešutų sviestu
(1)
Avinžirnių troškinys su kokosų pienu
(1)
Veganiška Tofu kiaušinienė
(1)