Virti ryžiai su keptomis krevetėmis ir česnakais

Ingredientai

    • krevetės: 200 gramų
    • ryžiai: 100 gramų
    • česnakas: 4 skiltelės
    • baltas vynas: 50 mililitrų
    • rozmarinas (geriausiai šviežias, bet tiks ir džiovintas)
    • krapai
    • pipirai
    • druska
    • aliejus: kepimui

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia krevetes atšildykime. Ryžius išvirkime, perliekime šaltu vandeniu bei nuvarvinkime. Česnaką supjaustykime bei kartu su krevetėmis ir prieskoniais pakepinkime šlakelyje aliejaus, supilkime vyną, apie viena minutę patroškinkime. Suverskime ryžius, pasūdykime pagal skonį, dar kelias minutes patroškinkime. Paprasta ir skanu!
  2. 2. Patarimas: Patiekalas bus skanesnis su balto vyno taure.
  3. 3. Rekomendacija: Daugiau virtų ryžių receptų rasite: Virtų ryžių receptai.

Atsiliepimai

Atsakinėjama į Komentarą

Feta ir pomidorais įdaryti kalmarai
(1)
Trinta brokolių sriuba su kokosų pienu ir krevetėmis
(4)
Tailandietiškos krevečių ir makaronų salotos pagal Beatą
(1)
Ryžiai su kalmarais
(2)
Krevečių troškinys su morkomis ir ryžiais
(1)
Krevetės su medaus ir česnakų padažu
(9)
Kokosinė daržovių sriuba su krevetėmis
(2)