Virtų bulvių ir varškės blyneliai

2020-04-15 Autorius Gamink su Audrone

Virtų bulvių ir varškės blyneliai
Kai atsibosta mėsos patiekalai, aš gaminu tokius virtų bulvių ir varškės blynelius. Jie gaunasi be galo gardūs, primena žemaičių blynus, tik, kad juose nėra jokio įdaro. 😊 👌👍

Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 7 blyneliai.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • bulvės: 5 (vidutinio dydžio)
    • 9% riebumo varškė: 100 gramų
    • miltai: 3-4 valgomųjų šaukštų
    • kiaušiniai: 1
    • sviestas: 1 arbatinio šaukštelio
    • džiūvėsėliai (paniravimui)
    • druska
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia bulves su druska išverdame ir sugrūdame, pagardindami sviestu.
  2. 2. Tuomet į bulvių masę sudedame varškę, įmušame kiaušinį ir viską kartu sugrūdame.
  3. Reklama
  4. 3. Po to suberiame miltus ir išmaišome.
  5. 4. Iš paruoštos masės formuojame blynelius (rankas kiek sudrėkiname, bus lengviau formuoti).
  6. 5. Blynelius paniruojame džiūvesėliuose.
  7. paniruoti bulvių ir varškės blyneliai
  8. 6. Kepame keptuvėje su trupučiu aliejaus.
  9. 7. Šie blyneliai iškepa ganėtinai greitai.
  10. 8. Labai patiekti su sviesto ir grietinės padažu. Pasilepinkite!
  11. 9. Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.
Kitokie - tinginių ar ponių? - cepelinai
(33)
Tradiciniai vėdarai - nuo šiol gaminsiu tik šitaip!
(42)