1. Pirmiausia supjaustome morkas, papriką, čili pipirą ir svogūną norimo dydžio gabaliukais.
2. Įkaitiname keptuvę ir suberiame visus prieskonius: kardamonus, gvazdikėlius, cinamoną, anyžių, kario ir laimo lapelius, taip pat susmulkintą imbierą. Maišydami apkepame maždaug 3-4 minutes.
3. Tada sudedame daržoves (morkas, papriką, čili pipirą ir svogūnus), išmaišome ir šiek tiek patroškiname, maždaug 5 minutes.
4. Po to supilame kokoso pieną ir vandenį, išmaišome bei suberiame žirnelius. Užvirus išjungiame kaitrą, uždengiame dangčiu ir paliekame.
5. Vištienos blauzdeles įtriname druska ir pašlakstome aliejumi.
6. Įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje kepame maždaug pusvalandį, kol gražiais parunda.
7. Tuomet vištienos blauzdeles sudedame į puodą su daržovėmis ir patroškiname maždaug 5 minutes uždengtu dangčiu.
8. Prieš patiekdami į stalą, pabarstome kalendros lapeliais. Labai skanu patiekti su virtais ryžiais (aišku, jei juos mėgstate). Pasilepinam!