Vištienos ir kiaulienos šaltiena su morkomis

2020-07-12 Autorius Dalia's Home Foods

Vištienos ir kiaulienos šaltiena su morkomis
Nerealioji vištienos ir kiaulienos šaltiena, kuri niekada nenuvilia! :) 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vištienos šlaunys: 2
    • kiaulienos karkutė: 1 kilogramo
    • morkos: 3
    • vanduo: 800 mililitrų
    • Himalajų druska: 2 arbatinių šaukštelių
    • lauro lapeliai: 3
    • kvapnieji pipirai: 5
    • česnakas: 4 skiltelių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia mėsą per visą naktį išmirkome šaltame vandenyje, sudedame į lėto virimo puodą (slow cooker) ir užpilame vandeniu.
  2. 2. Tuomet sudedame nuvalytas morkas, druską, pipirus bei lauro lapelius, nustatome lėtos ugnies režimą 8 valandoms (galima ir 6-ioms, bet man asmeniškai taip būna skaniau).
  3. Reklama
  4. 3. Procesui pasibaigus nukauliname mėsą, supjaustome morkas kubeliais, įdedame susmulkintą česnaką, įpilame dar 150 mililitrų virinto vandens ir supilstome į formas.
  5. 4. Nerealiai skanu patiekti su bulvių koše ir krienų - majonezo padažu, apibarsčius susmulkintais svogūnų laiškais. Skanaus!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau šaltienos receptų rasite: Šaltienos receptai.
Orkaitėje kepti ėrienos šonkauliai
(3)
Schnitzel - Šnicelis iš triušienos su pievagrybių padažu
(4)
Troškinta aviena su bulvėmis
(2)