Vištienos krūtinėlė (kepsneliai) kepta orkaitėje be riebalų

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Vištienos krūtinėlė (kepsneliai) kepta orkaitėje be riebalų

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vištienos krūtinėlė: abiejų puselių
    • natūralus jogurtas: 1 stiklinės (arba kefyras arba pasukos)
    • mėgstami prieskoniai (naudoti vištienos prieskoniai, druska, česnakiniai pipirai, itališkų prieskonių mišinys)
    • kukurūzų miltai: 5 valgomųjų šaukštų (tinka ir paprasti)
    • malti džiūvėsėliai: 5 valgomųjų šaukštų
    • tarkuotas "Džiugas": 50 gramų
    • kiaušiniai: 1

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištieną supjaustome maždaug 2-3 centimetrų juostelėmis. Prieskonius sumaišome su pasukomis bei užpylusios ant vištienos palaikome per visą naktį sandariame inde. Prieš besiruošdamos kepti, nupilame pasukas.
  2. 2. Tuomet kiaušinį išplakame su žiupsneliu druskos. Į džiūvėsėlius beriame sūrį. Vištienos gabaliukus apvoliojame miltuose, po to kiaušinyje ir pabaigai džiūvėsėliuose, dedame ant kepimo popieriumi ištiestos skardos bei kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20-25 min.
  3. Reklama
  4. 3. Kaip patieksite vištieną - fantazijos ir pageidavimų reikalas. Galite supjaustyti ją į salotas, galite patiekti kaip pagrindinį patiekalą su daržovėmis ir/ar ryžiais. Taip pat galite pasigaminusios mėgstamą padažiuką patiekti kaip gardų užkandį. Pasimėgaukit:)

Tobuli Receptai

Skaitytojos nuotrauka, kaip jai pavyko pasigaminti šį patiekalą iš vištienos krūtinėlės. Ačiū už fotografiją!
Atsakyti
Vištienos ir RAMEN makaronų sriuba
(2)
ČACHOCHBILI arba vištiena pomidorų padaže
(4)
Makaronai su vištiena, pomidorų padažu ir sūriu
(5)