Vištienos krūtinėlė (kepsneliai) kepta orkaitėje be riebalų

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Vištienos krūtinėlė (kepsneliai) kepta orkaitėje be riebalų

Ingredientai

    • vištienos krūtinėlė: abiejų puselių
    • natūralus jogurtas: 1 stiklinės (arba kefyras arba pasukos)
    • mėgstami prieskoniai (naudoti vištienos prieskoniai, druska, česnakiniai pipirai, itališkų prieskonių mišinys)
    • kukurūzų miltai: 5 valgomųjų šaukštų (tinka ir paprasti)
    • malti džiūvėsėliai: 5 valgomųjų šaukštų
    • tarkuotas "Džiugas": 50 gramų
    • kiaušiniai: 1

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištieną supjaustome maždaug 2-3 centimetrų juostelėmis. Prieskonius sumaišome su pasukomis bei užpylusios ant vištienos palaikome per visą naktį sandariame inde. Prieš besiruošdamos kepti, nupilame pasukas.
  2. 2. Tuomet kiaušinį išplakame su žiupsneliu druskos. Į džiūvėsėlius beriame sūrį. Vištienos gabaliukus apvoliojame miltuose, po to kiaušinyje ir pabaigai džiūvėsėliuose, dedame ant kepimo popieriumi ištiestos skardos bei kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20-25 min.
  3. 3. Kaip patieksite vištieną - fantazijos ir pageidavimų reikalas. Galite supjaustyti ją į salotas, galite patiekti kaip pagrindinį patiekalą su daržovėmis ir/ar ryžiais. Taip pat galite pasigaminusios mėgstamą padažiuką patiekti kaip gardų užkandį. Pasimėgaukit:)

Tobuli Receptai

Skaitytojos nuotrauka, kaip jai pavyko pasigaminti šį patiekalą iš vištienos krūtinėlės. Ačiū už fotografiją!
Atsakyti
Cukinijų "armonikėlė" su vištiena
(6)
Vištienos filė kepta rankovėje
(12)