kukurūzų miltai: 5 valgomųjų šaukštų (tinka ir paprasti)
malti džiūvėsėliai: 5 valgomųjų šaukštų
tarkuotas "Džiugas": 50 gramų
kiaušiniai: 1
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių vištieną supjaustome maždaug 2-3 centimetrų juostelėmis. Prieskonius sumaišome su pasukomis bei užpylusios ant vištienos palaikome per visą naktį sandariame inde. Prieš besiruošdamos kepti, nupilame pasukas.
2. Tuomet kiaušinį išplakame su žiupsneliu druskos. Į džiūvėsėlius beriame sūrį. Vištienos gabaliukus apvoliojame miltuose, po to kiaušinyje ir pabaigai džiūvėsėliuose, dedame ant kepimo popieriumi ištiestos skardos bei kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20-25 min.
3. Kaip patieksite vištieną - fantazijos ir pageidavimų reikalas. Galite supjaustyti ją į salotas, galite patiekti kaip pagrindinį patiekalą su daržovėmis ir/ar ryžiais. Taip pat galite pasigaminusios mėgstamą padažiuką patiekti kaip gardų užkandį. Pasimėgaukit:)
Tobuli Receptai
Skaitytojos nuotrauka, kaip jai pavyko pasigaminti šį patiekalą iš vištienos krūtinėlės. Ačiū už fotografiją!
Atsakyti
Tobuli Receptai
Atsakyti