Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“
Rudens pradžioje kopūstai jau plačiai naudojami, ypač dažnai jų imama į salotas, tiek vakarienei, tiek konservavimui. 

Šie užkandžiai yra tokie skanūs, kad daugelis rekomenduoja kaupti daug stiklainių.

Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:

  • balti kopūstai arba bet kuri vėlyva veislė, 1,5 kg;
  • paprikos ir pomidorai, po 500 g;
  • morkos ir svogūnai po 300 g;
  • petražolės, gera krūva;
  • druska, 60 g;
  • cukrus, 100 g;
  • augalinis aliejus, 120 ml;
  • actas 9%, 120 ml;
  • lauro lapas, 1 vnt už stiklainį;
  • kvapieji pipirai, 3 vnt.
Reklama
Gaminimo procesas

Smulkiai supjaustykite kopūstus, tris morkas ant trintuvės, svogūną supjaustykite plonais ketvirčiais, saldžiąją papriką – gabalėliais ar juostelėmis. 

Smulkiai supjaustykite žalumynus.

Patarimas: jei jums patinka salotose tikro augalinio aliejaus aromatai, imkite nerafinuotą aliejų. 

Visiems kitiems tiks rafinuotas, be aromato ir skonio.

Sumaišykite daržoves, druską ir įpilkite cukraus, supilkite actą ir augalinį aliejų. 

Labai gerai išmaišykite salotas ir palikite 40 minučių, retkarčiais pamaišydami.

Salotas sutriname į švarius stiklainius ir užpilame išsiskyrusiomis sultimis, suberiame lavos lapą ir pipirus.
Reklama
Uždengiame stiklainius dangteliais ir dedame į puodą ant rankšluosčio.

Stiklainių pečius užpilkite šiltu vandeniu ir sterilizuokite nuo virimo momento 25 minutes (500 g stiklainių).

Mes pasukame dangčius, apverčiame skardines ir atvėsiname.

Mes jį laikome rūsyje arba spintoje.

Reklama
Aš tiekiu tokį klasikinį namelį su įvairiais užkandžiais ir garnyrais, jis taip pat puikiai tinka šventiniam stalui. 

Aš taip pat naudoju kopūstus troškinimui pyraguose, dėti į barščius ir kopūstų sriubą.

Skanus užkandis iš pomidorų ir svogūnų. Visa paslaptis slypi originaliame saldžiarūgščiame marinate


Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“

Siūlome skanų užkandžio iš pomidorų ir svogūnų užkandį. 

Patiekalas gaunasi saikingai sūrus, saikingai aštrus ir saikingai pikantiškas. 

Kuo ilgiau marinuojasi daržovės, tuo skanesnės jos pasidaro. 

Rinkitės tvirtus pomidorus, nelabai sultingus, vaisiai turi būti vidutinio dydžio. 

Užkandis puikiai tinka bet kokiam garnyrui, šašlykui ar kitam mėsos patiekalui.

Ingredientai
– pomidorai 5 vnt
 – svogūnai 3 vnrt
 – česnakas 3-4 skiltelės
 – aliejus 4 valgomieji šaukštai
 – citrinos sultys 2 valgomieji šaukštai
 – džiovintas bazilikas ½ arbatinio šaukštelio
 – malti raudonieji pipirai ¼ arbatinio šaukštelio
 – medus 1,5 valgomojo šaukšto
 – druska ½ arbatinio šaukštelio
Reklama
1. Pomidorus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite vidutinio storio griežinėliais.

2. svogūnus ir česnakus nulupkite. 

Svogūnus irgi supjaustykite žiedais, česnaką susmulkinkite peiliu.

Reklama
3. Į nedidelį dubenėlį išspauskite citrinos sultis, supilkite aliejų, dėkite skystą medų. 

Jei naudojate tirštą medų, tai jį reikėtų iš anksto ištirpinti iki skystos būklės. 

Suberkite džiovintą baziliką, truputį raudonųjų pipirų ir druskos pagal skonį. 

Visus komponentus kruopščiai permaišykite.

Reklama

4. Paruoškite gilų konteinerį su dangteliu. 

Ant dugno dėkite pomidorų griežinėlius vienu sluoksniu.


Reklama
5. Pjaustytus svogūnus išskirstykite atskirais žiedais, dėkite juos ant pomidorų 1-2 sluoksniais, pabarstykite nedideliu kiekiu česnako.
6. Toliau vėl suformuokite sluoksnį iš pomidorų, svogūnų ir česnako. 

Kartokite sluoksnius iki pat indo viršaus.

Reklama
7. Pomidorus ir svogūnus apliekite paruoštu marinatu.
8. Indą uždarykite dangčiu, turinį supurtykite kelis kartus, kad marinatas patektų ant kiekvieno supjaustyto elemento. 

Dėkite konteinerį į šaldytuvą mažiausiai 30 min, bet geriau marinuoti ilgiau – 2-3 valandas, kad daržovės pilnai persigertų marinato.


9. Po to galima patiekti.

Gero apetito!

Visų dievintos salotos nuo sovietinių laikų! Ne sensta, o priešingai, populiarėja


Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“

Labiausiai paplitusios ir visiems žinomos salotos, galite jas išdėstyti taip, kad jos virstų kulinarijos meno šedevru. 

Taigi su šiomis „Mimosa“ salotomis galite padaryti taip, kaip aš – suformavau gražų suktinuką.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • žuvies konservai, 1 skardinė;
  • kiaušiniai, 7 vnt;
  • bulvės, 1 vnt;
  • morkos, 2 vnt;
  • sviesto, 50 g;
  • žalumynai ir žalieji svogūnai.

Norint pagaminti majonezą jums reikia :
  • augalinis aliejus, 150 ml;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • cukrus, trečias šaukštelis;
  • druskos, 0,5 šaukštelio;
  • citrinos sulčių, 1 valgomasis šaukštas;
  • garstyčios, 1 šaukštelis.
Reklama
Gaminimo procesas

Išvirkite bulves, morkas ir kiaušinius, atvėsinkite.

Paimkite žuvies konservus pagal savo skonį.

Baltymus ir trynius atskirai patrinkite smulkia tarka.

Trys morkos ir bulvės ant rupios trintuvės.

Jei ruošiate naminį majonezą, sumaišykite visus produktus ir pertraukite panardinamą maišytuvą.

Šakute sutrinkite žuvį su aliejumi.

Susmulkinkite žalumynus ir žalius svogūnus.

Ant stalo išdėliokite maistinę plėvelę ir išpilkite trynius stačiakampio pavidalu. 

Mes gaminame majonezo tinklelį.
Reklama
Tepame baltymus ir majonezo tinklą.

Mes paskleidžiame morkas ir majonezo tinklą.

Bulvės ir majonezo tinklas.

Tarkuotas sviestas.

Įstatykite žuvį į stačiakampio vidurį iš visų produktų.


Reklama
Dabar, naudodami plėvelę, vyniojame ritinį.

Reklama
Mes suvyniojame ritinį su folija ir keletą valandų siunčiame į šaldytuvą.

Išimame iš šaldytuvo, nuimame plėvelę ir dedame ant indo, papuošiame žolelėmis pagal skonį, galite gaminti gėles iš kiaušinio baltymo pusių su tryniu viduryje.


Daugelis ieško, bet nežino, kaip tai skanu. Karališkos salotos!


Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“

Šios rūšies salotose pagrindinis akcentas yra puikus kontrastingų skonių derinys: saldūs apelsinai ir sūdytos krabų lazdelės, česnakai ir kukurūzai – tai labai originalu ir tinka prie kitų užkandžių.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • krabų lazdelės, 8 vnt;
  • oranžinė, 1 vnt;
  • kiaušiniai, 8 vnt;
  • česnako, 1 skiltelės;
  • konservuotų kukurūzų, 4 valg.
  • majonezo, 2 šaukštai
Reklama
Gaminimo procesas
Mes nesupjaustome visų produktų smulkiais gabalėliais – salotose turėtumėte pajusti kiekvieno produkto skonį ir tai yra jo grožis.

"Perleiskite" česnaką per specialų įrankį arba smulkiai supjaustykite.

Visus produktus sumaišome ir pagal skonį pagardiname majonezu.

Reklama
Konservuotus ananasus kartais pakeičiu apelsinais, kuriuos imu kubeliais arba žiedais, supjaustytus gabalėliais. Tai taip pat pasirodo originalus ir skanus. Jei nemėgstate kukurūzų, galite pakeisti žirnius.

Naujas kopūstų salotų receptas. Toks skanus, kad norisi valgyti ir valgyti nesustojant


Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“

Kopūstai tinka ne tik įdaryti kopūstams ir pyragams bei pyragams įdaryti. 

Iš daržovės paruošiama daugybė skanių ir sveikų salotų su įvairiais papildomais produktais.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kopūstai, 200 g;
  • šviežias agurkas, 1 vnt;
  • krapai, 1 kekė;
  • česnako, 2 gvazdikėlių;
  • druska pipirai;
  • majonezas.
Reklama
Norėdami gaminti blynus, jums reikia :
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • pienas, 50 ml;
  • druska.

Gaminimo procesas
Skaniausi salotos gaminamos iš jaunų kopūstų.

Blyneliams kiaušinius sumaišykite su šakute su druska ir apkepkite kelis plonus lietinius, juos atvėsinkite ir supjaustykite plonais makaronais.

Supjaustykite kopūstus ir supjaustykite agurką juostelėmis.

Smulkiai supjaustykite česnaką arba perleiskite per presą. Bet geriau, jei inde česnakas jaučiamas gabalėliais, todėl aromatas išlieka ilgiau nei išspausto.
Reklama
Krapai, taip pat galite įdėti petražolių, smulkiai supjaustyti.

Mes sumaišome visus ingredientus, druską ir pipirus pagal skonį.

Pagal skonį pagardinkite majonezu arba grietine.

Jei salotos buvo pagamintos iš produktų, ištrauktų iš šaldytuvo, tada nedelsdami patiekite juos prie stalo. 

Galite nusiųsti į šaldytuvą 30 minučių atvėsti.

Reklama
Salotos sėkmingai derinamos su mėsos patiekalais – šviežios ir lengvos salotos sumažins patiekalų riebalų kiekį ir padės greičiau virškinti maistą skrandyje.

Aš tiesiog sudedu viską į maišelį ir gaunasi idealiai skanu


Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“

Rankovėje keptos bulvės su vištiena ir aromatingu obuoliu yra tiesiog karališkas patiekalas. Pasirodo taip skanu, kad niekas negali atsispirti ir visada ima antrą porciją.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 600 g;
  • 1 vnt svogūno ir žalio obuolio;
  • vištienos krūtinėlė, 600 g;
  • druska, pipirai, prieskoniai, kalendra, česnakai;
  • karšto pomidorų padažo, 1 valgomasis šaukštas;
  • augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Reklama
Gaminimo procesas

Supjaustykite bulves smulkiais gabalėliais.

Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais.

Obuolys – plonais griežinėliais.

Į kepimo rankovę įdėkite svogūną, ant viršaus uždėkite bulves, tada obuolių gabalėlius.

Mėsą taip pat supjaustome gabalėliais ir dedame ant viršaus.
Reklama
Druska ir pipirai, pabarstykite įvairiais prieskoniais, užpilkite padažu ir augaliniu aliejumi.

Maišelį surišame ir išminkome rankomis, kad visi produktai būtų sumaišyti su druska ir prieskoniais.

Įdedame maišelį į kepimo indą, padarome keletą pjūvių.

Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Reklama
Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis ir česnakais – pasirodo dar apetitiškiau ir aromatingiau. Prie šio patiekalo puikiai tinka salotos iš šviežių žolelių su majonezu ar daržovėmis.

Dabar aš kopūstų netroškinu ir nekepu. Dabar kopūstus gaminu kartu su kumpeliais: neriebus ir skanus maistas


Ingredientai:

  • 1 kg pjaustytų baltagalvių kopūstų
  • 4 vištienos kumpeliai
  • 1-2 svogūno galvos
  • 1 morka
  • 1-2 skiltelės česnako
  • 1 a.š. adžigos
  • 2 v.š. aliejaus (saulėgrąžų)
  • 30 g sviesto
  • Druskos pagal skonį

Gaminimas pažingsniui
Reklama
Dietinis patiekalas iš kopūstų su vištiena rankovėje

Nuo vištienos kumpelių nuimkite odelę ir perpjaukite kumpelį į dvi dalis, nuplaukite, nusausinkite

Marinato paruošimui: giliame nedideliame inde sumaišykite adžigą su 1 v.š. saulėgrąžų aliejaus, išspauskite česnaką, sumaišykite ir mišiniu įtrinkite mėsą. 

Įdėkite į šaldytuvą.
Svarbu! Druskos nededame. Jos yra adžikoje!
Reklama
Per tą laiką smulkiai supjaustykite kopūstą, sutarkuokite morką, supjaustykite svogūnus (plonais žiedais).

Daržoves sudėkite į dubenį, paberkite druskos ir pamaigykite rankomis, kad išsiskirtų sultys. 

Supilkite į daržoves likusį aliejų ir sumaišykite.

Daržoves sudėkite į kepimo rankovę, padarykite iš jų lyg pagalvę, ant kurios sudėkite mėsą, sviestą, supjaustytą nedideliais gabalėliais. 

Užriškite rankovę ir pradurkite keliose vietose.

Įjunkite orkaitę ir įkaitinkite iki 190-200 ° C, tada įdėkite rankovę su daržovėmis ir kumpeliais 45 minutėms.

Po 45 min. išimkite rankovę, perpjaukite viršuje, atidengdamos mėsą. 
Reklama

Įdėkite į orkaitę ir kepkite, kol gražiai apskrus.

Dabar kopūstų nekepu, netroškinu. 

Gaminu su vištienos kumpeliais: skanus, neriebus maistas.

25 efektingos pjaustytos mėsos, žuvų, sūrių, daržovių ir vaisių apipavidalinimo idėjos. Paprasti produktai - gražus stalas!


Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“

Ne visada turime laiko, o ir kartais tam nėra būtinybės valandų valandas stovėti prie viryklės, kad parodytume svetingumą ir padengtume itin gražų stalą. Galite apsiriboti pirktiniais ir net parduotuvėje supjaustytais produktais, tiesiog kūrybiškai pažvelgdamos į apipavidalinimą.

Mes šį kartą surinkome jums efektingas supjaustytos mėsos produktų, sūrių, žuvies, daržovių ir vaisių apipavidalinimo idėjas. Nepameskite, nes jos Jums tikrai pravers!

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“
Reklama

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“
Reklama

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“
Reklama

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“
Reklama

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“
Reklama

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“
Reklama

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“
Reklama

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“
Reklama

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“
Reklama

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“
Reklama

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“
Reklama

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“
Reklama

Mėgstamiausios tarp rudens salotų. Aš visada daug gaminu: daržovių užkandis „Rudens spalvos“