Balta mišrainė kitaip - su salieru ir obuoliais

2023-06-30 Autorius WorldRecipes.lt

Balta mišrainė kitaip - su salieru ir obuoliais

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • bulvių: 5
    • morkų: 1
    • konservuotų žirnelių: 0,5 litro
    • salierų šakniavaisių: 0,5
    • marinuotų agurkų: 2
    • obuolių: 3
    • virtų kiaušinių: 3
    • majonezo: 5 šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje morką supjaustome kubeliais, salierą smulkiai sukapojame bei patroškiname svieste.
  2. 2. Tuomet bulves išverdame su lupenomis, atvėsiname bei supjaustome nedideliais kubeliais.
  3. Reklama
  4. 3. Tada atvėsintas dažoves sumaišome su konservuotais žirneliais bei kubeliais supjaustytais obuoliais, agurkais ir išvirtais kiaušiniais.
  5. 4. Po to sumaišome su mėgiamu majonezu bei skanaujame!

Aistė

Kaip įdomu, išmėginau ir labai patiko toks baltos mišrainės gaminimo būdas. Šeimoje visi gyrė ir sakė "čia kažkaip kitaip nei seniau, bet skanu" :D
Atsakyti

Alina

Labai patiko. Gaminsiu ir ateityje:)
Atsakyti

O

O kas cia kitaip, kad obuolio dadeta...
Atsakyti

Rūta

gal salieras duoda kitokį skonį, aš obuolių visada dedu

Irena

O morkas keptas dėt ar žalias?
Atsakyti

Aušra

Tikrai labai geras baltos mišrainės receptas. Man patiko. :)
Atsakyti
Balta mišrainė kitaip - su salieru ir obuoliais